|
16.12.2021 12:01

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний з другом у ванні підтвердив нетрадиційну орієнтацію: “Мене розкрили”

Другий сезон проєкту "Холостячка" став одним з найбільш скандальних. Пара розбіглася буквально за півтора місяці після фіналу. У мережі запідозрили неладне.

Андрій Задворний і Злата Огнєвіч. Ця пара назавжди могла б вписати свої імена у сторінку щасливих союзів проєкту “Холостячка”. На очах всієї країни вони заключили усний союз, а чоловік став на одне коліно, запропонувавши руку і серце.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний пояснив, чому пішов від Злати Огнєвіч

Щастю Злати не було меж, але тривало воно недовго. Довелося розбігтися з коханим, адже і погляди, і підхід до життя виявився кардинально різним. До того ж Андрій, маючи вже сімейний досвід, не поспішає одружуватися.

Мережа – бушує. Хід, який зробив Задворний у кінці всім фанатам показався не гідним чоловічого вчинку. Втім, переможець “Холостячки” вирішив прямо дати відповідь стосовно того, чи збирався він пропіаритися за рахунок Огнєвіч.

“Це телевізійний проєкт, і всі хто у нього йде, розуміють, що піар буде”, – пояснив Андрій.

Втім, чоловік зазначив, що промо власної персони для нього не було головним.

Рівень негативу до Андрія виріс після пост-шоу, де і стало відомо про те, що Злату полишили. Тепер же хлопця взагалі підозрюють у нетрадиційних зв’язках з чоловіками.

Привід для обговорення можна знайти у сторіз самого Задворного, який акцентує увагу на тому, що іде на вечерю з другом. Ще одним дзвіночком стала світлина з другом та іншим фаворитом Злати – Дмитром. Хлопці позували у ванні, показуючи торс.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний з другом у ванні підтвердив нетрадиційну орієнтацію

Навіть сам Задворний любить покепкувати з того, що його начебто викрили у нетрадиційних зв’язках. І коментаторів зовсім не зупиняє у висновках те, що Андрій вже має доньку і був у стосунках.