Categories шоу-бізнес

54-річний Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим: за що дісталося комікам

Тривалий час Дмитро Гордон зберігав дружні стосунки з гумористами "Вечірнього Кварталу", але зараз все змінилося. Чому журналіст насварив коміків?

Як відомо, у популярного українського тележурналіста Дмитра Гордона доволі цікаве та специфічне почуття гумору. Досить важко уявити себе, що він може образитися, адже гості в нього бувають доволі скандальні та грубі. З’ясувалося, що і таке може статися.

Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим

Днями коміки “Вечірнього Кварталу” опублікували нове відео програми “Чисто News”, в якому велику частку ефіру присвятили Гордону та його заявам про президента Володимира Зеленського та Студію “Квартал 95”.

Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим

Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим

У новому відео звучить різка критика на адресу Гордона, на що він відреагував не менш різко. У відповідь на недоречний гумор Гордон плсварився на зовнішність акторів “Кварталу 95”. У румках шоу “Година Голованова” на каналі “Україна 24” журналіст заявив, що обидва ведучі сильно погладшали. Однак, далі зовнішності журналіст не наважився заходити.

Дмитро Гордон зі скандалом розніс Квартал і насварив Кошового з Пікаловим

“Сидять Женя Кошовий та Саша Пікалов, я думаю, що треба, напевно, не знімати їх однією камерою – треба знімати двома камерами, бо вони вже не влазять у екран. Взагалі я дивлюся, мордата людина сидить в екрані і я собі кажу: ні, це не Женя Кошовий”, — прокоментував зірка.

Також Гордон не втримався та натякнув на можливі проблеми Пікалова з зеленим змієм. Варто відмітити, що Дмитро тривалий час підтримував тісний зв’язок з Володимиром Зеленський і всіляко підтримував його. З коміками Квартал у нього також ніколи не спостерігалося жодних проблем. Але часи змінюються, і взаємини холонуть.

Знаючи любов учасників Кварталу виходити з таких ситуацій з гумором, можна чекати на смішну зустріч зірок на сцені та багато коментарів від коміків у сторону Гордона. І якщо знаменитий журналіст трохи відпустить свою образу, то і у його програмі можна буде почути жарти на цю тему.

Share