54-річний Дмитро Гордон зізнався, хто був його першою дружиною і скільки заробляють семеро його дітей

Найвідоміший український інтерв'юер Дмитро Гордон нарешті сам дав інтерв'ю і відкрив подробиці особистого життя. Виявилося, що його першою дружиною була не та, кого всі вважають.

Здається, тільки лінивий не знає, хто такий Дмитро Гордон. Його без перебільшення можна назвати одним з найбільш упізнаваних українських журналістів сучасності, який взяв сотні інтерв’ю з відомими політиками, акторами, письменниками і співаками. Герой статті звик ставити особисті запитання своїм гостям, тоді як сам вміло уникає конкретних відповідей. Та нарешті це змінилося і в програмі “Зірковий шлях” Дмитро заговорив про власне життя.

В офіційній біографії Гордона у Вікіпедії його першою дружиною вказана Олена Сербіна. Проте, це не так:

“Я вам хочу сказати, що, до речі, Олену Сербіну називають моєю першою дружиною. Це не правда, це не так. Мою першу дружину звуть Наталя”, – зауважив інтерв’юер.

Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна
Дмитро Гордон і Олена Сербіна

Ба більше, перший шлюб журналіста протривав цілих 8 років. Тріщину він дав через те, що любов закінчилася. Олена стала вже другою законною жінкою Гордона. Про неї він теж говорить не багато, але впевнений, що вона його приворожила. До колишніх Дмитро ставиться з повагою, згадує лише добрі моменти та не приховує – зв’язок з ними підтримує, адже у них є спільні діти.

За офіційними даними, у Гордона семеро дітей, та як каже він сам – їх може й не семеро, може ще більше:

“Не усі діти хочуть, щоб про них говорили, а я поважаю їх та їхніх мам”, – пояснив Дмитро свою позицію.

Старші спадкоємці журналіста загалом не проти уваги, тому він розповів, чим вони заробляють на життя. Син Дмитро вивчився в університеті Берклі і тепер працює композитором в Голівуді, Лев також живе в Лос-Анджелесі і заробляє вже кілька тисяч доларів на місяць.

Сини Дмитра Гордона Лев і Дмитро
Сини Дмитра Гордона Лев і Дмитро

Найстарший син Ростислав займається YouTube і отримує гідні гроші, а донька Ліза живе в Києві та працює на велику американську компанію.

Діти Дмитра Гордона Ростислав і Ліза
Діти Дмитра Гордона Ростислав і Ліза

Нинішня третя дружина Гордона Олеся Бацман народила йому ще трьох донечок – Санту, Алісу і Ліану.

Доньки Дмитра Гордона від другого шлюбу з Олесею Бацман
Діти Дмитра Гордона від шлюбу з Олесею Бацман

Схожі статті