Третя дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман зізналася, чи відбивала його у колишньої: 54-річний журналіст-ловелас

Нинішню дружину Дмитра Гордона Олесю Бацман неодноразово називали розлучницею. Мовляв, саме вона розбила попередню сім'ю журналіста, але в новому інтерв'ю жінка розповіла, як все було насправді.

Навколо історії кохання Дмитра Гордона і Олесі Бацман ходить багато чуток, адже журналіст не з тих публічних осіб, хто любить виставляти особисте життя на широкий загал. Тільки нещодавно інтерв’юер вперше назвав ім’я своєї першої дружини і розповів, чим зараз живуть його дорослі діти.

Сьогодні він щасливий у шлюбі з колегою по цеху – Олесею Бацман, молодшою за нього на 17 років. Вони познайомилися у 2009-му, а у світ вперше вийшли як пара у 2011-му. Через це почали пліткувати, що молода журналістка стала розлучницею і відбила Гордона у його колишньої Олени Сербіної.

Дмитро Гордон та його перша дружина Олена Сербіна
Колишня дружина Дмитра Гордона Олена Сербіна

Нарешті для YouTube-каналу DOROTYE Бацман прокоментувала чутки і розповіла, як починався роман з відомим інтерв’юером:

“Коли ми з Дімою стали зустрічатися, на той момент і він, і я були абсолютно вільними людьми. Тому ні він у мене не розбивав ніяких моїх стосунків, ні я не розбивала у нього ніяких стосунків”.

Олеся Бацман розповіла, чи відбивала Дмитра Гордона у колишньої дружини
Олеся Бацман розповіла, чи відбивала Дмитра Гордона у колишньої дружини

За словами Олесі, неправдиву інформацію поширила жовта преса, яка не перевіряє, що видає, спираючись на плітки або навіть те, що комусь просто хочеться видати за дійсність бажане. Ба більше, виявилося, що Бацман цілком порозумілася з колишніми жінками Гордона. Вони підтримують зв’язок і між ними усіма теплі відносини.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон
Олеся Бацман і Дмитро Гордон

Таку сімейну ідилію Бацман пояснює тим, що у всіх все нормально, кожен живе повноцінним життям, спілкуються вони з позиції взаємної поваги, та й ділити їм нема чого, тим більше Дмитра. З дітьми чоловіка від попередніх шлюбів Олеся також підтримує чудові стосунки і бере активну участь у їхньому житті.

Схожі статті