Вагітна Тіна Кароль розвернулася животом на камеру і розповіла про поповнення: “Подаруночок на Миколая” (ФОТО)

Тіна Кароль ніколи не приховувала, що дуже хотіла донечку. Невже на День святого Миколая мрія зірки збулася і вона нарешті народить сестричку Веніаміну?

У 2013 році Тіна Кароль лишилася без чоловіка. На руках – маленька дитина, а у погляді неможливо було знайти надію про те, що колись ця яскрава жінка стане знову щасливою. Серце артистки зачинилося, але лише цього року вона відтаяла і заговорила про народження дитини.

Співачка не приховує, що дуже хоче доньку. Наміри серйозні – аж син Веніамін ревнувати почав. Про це зірка розповіла в інтерв’ю Катерині Осадчій.

На фоні чутків по нову пасію поп-дівки, нещодавно на своїй сторінці зірка розповіла про свій подарунок на День святого Миколая. Показалася співачка на світлині в об’ємному костюмі, а прихильники додумали версії про те, що Кароль при надії.

“Подарунок в День святого Миколая”, – натхненно написала артистка.

Прихильники підтримали коментарями, але без курйозних підозр на “цікавий стан” і на цей раз не обійшлося:

  • “Задорно тримати виклик самій собі!”
  • “Чудовий подаруночок на Миколая”
  • “Чекаємо сильно-сильно”
  • “Неймовірна красуня дуже гарне довге біле кучеряве волосся круто крута білявка”
  • “Ефір фантастичний! Так по-домашньому, торкнувся найпотаємніших струн душі”
  • “Чудовий концерт – так може співати жінка, яка при надії, яка пізнала красу любові та материнства”

Втім, поки зарано мріяти про те, як Тіна Кароль порадує нас всіх звісткою про свою вагітніть. Співачка змінює кардинально зараз образ. Вона стає більш розкутішою та сміливою. Артистка не зважає на негатив коментаторів і просто прямує уперед. Побажаємо ж зірці віднайти й своє жіноче щастя та народити омріяну донечку.

Схожі статті