|
21.12.2021 23:24

Зіркові байки: які знаменитості “попалилися” на брехні – розвідник Серьога, магічна Наталя Могилевська та інші

У погоні за хайпом деякі знаменитості забувають про те, що не варто переходити певну межу. А деякі ще й забувають, що розповідали 10 років тому.

Серьога

Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

Якщо уважно попорпатися у архівних інтерв’ю Сергія Пархоменко можна знайти доволі цікаві екземпляри, які з плином часу більше схожі на цілковиту нісенітницю. В одному з таких Сергій абсолютно серйозно розповів, як його вербували в Германії і ледь не перетворили на працівника над справами з грифом “Секретно”.

Сергій Звєрєв

Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

Колись Сергій навідував різноманітні ток-шоу, у яких розповідав, як одна чарівна модель завагітніла від нього, і безсоромно залишила сина йому на виховання. Через багато років з’ясувалося, що насправді Олександр був всиновлений знаменитістю з дитбудинку.

Наталія Могилевська

Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

Якось Наталія Могилевська вирішила надати своїй персоні певної містичності. Тому у розмові з журналістами загралися і абсолютно серйозно заявила, що слова пісні її підказав сторонній голос. Мовляв, свій шедевральний текст вона почула, а не придумала. Та вочевидь, зрозумівши, наскільки це абсурдно звучить, вирішила додати, що за 6 хвилин самостійно таку пісню написати нереально.

Наталія Корольова

Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

2021-го Наталя Корольова вирішила шокувати публіку зі знанням, що вона стала донором яйцеклітини для дитини своїх друзів з США. Її чоловік ледь не зійшов з розуму у студії ток-шоу, але у епоху соціальних мереж не все так просто. Обман співачки швидко розкрили, а її фотографії з донькою виявилися кадрами з малюком майстра-парикмахера зірки, яка не зверталася до неї за біологічним матеріалом.

Потап

Зіркові байки Серьоги, Наталі Могилевської та інших

Свого часу Потапу вдавалося підтримувати репутацію вірного чоловіка. Запитання про Настю Каменських неймовірно смішили продюсера, який робив з журналістів нкдопрлфесіоналів. Як згодом з’ясувалося, Олексій виявився бездоганним актором. А розповіді про ненависть були повним абсурдом. Артисти насправді закохалися.