Колишня дружина репера Серьоги програла суд у справі опікунства над власними дітьми: “Я не зупинюся”

Колишня дружина репера Поліна не може бачити своїх синів більше року. Сьогодні відбулося засідання щодо опікунства.

Колишня дружина репера Серьоги (Сергій Пархоменко) Поліна програла суд за дітей, яких не бачила вже близько року. За рішенням Київського апеляційного суду від 2 лютого неповнолітні сини Марк і Платон залишаються жити з батьком до винесення рішення. Про цу повідомила Поліна на своєму акаунті в Інстаграм.

Скандальна поведінка

Сергій прийшов на засідання в дивному костюмі, схожому на концертний одяг – синьому кітелі і штанях-галіфе. За словами Поліни, він поводився грубо та відверто брехав суддям про те, що Поліна бачиться та розмовляє по телефону з дітьми.

«Хамив суддям, кричав. Це його звичайна поведінка », – розповіла Поліна.

На питання Поліни про побачення з дітьми Серьога відмовчувався, а потім “послав” дівчину.

Жінка не втрималася та зняла на відео “брехню” Сергія Пархоменка стосовно побачень матері з дітьми. Адже досить нещодавно репер сам зізнавався, що хлопчики не спілкуються з мамою.

Поліна стверджує, що виконавець обманює суддів та кривить душею.

Боротьба

Жінка має намір продовжити боротьбу за дітей, яких не бачила вже близько року.

“Це справу я не залишу ніколи. Буду боротися за дітей. Пробувати інші можливості, щоб хоча б бачитися з ними. Ці суди будуть тривати дуже довго. Мене влаштує тільки один результат”, – сказала Поліна.

Знущання над сестрою

Нагадуємо, що сестра репера Серьоги, який розлучив синів з їхньою мамою Поліною Ололо і не дозволяє бачитися, шокувала зізнанням про його жорстокість. Олена вперше публічно висловилася про брата і розповіла в Instagram, як він в дитинстві знущався над нею. Олена каже, що важкі психологічні травми вона переживає і зараз, відвідує психотерапевта.

Схожі статті