Як виховує синів скандальний репер Серьога та чи є у колишньої дружини зірки шанс нарешті забрати дітей

Рік тому репер Серьога оскандалився через те, що забрав дітей у колишньої дружини Поліни, яка досі бореться за право їх виховувати.

Сергій Пархоменко, якого раніше звинуватили у викраденні своїх дітей Марка та Платона, розповів про те, як виховує їх.

Діти від Поліни Ололо

Як стало відомо, музикант забрав дітей у колишньої дружини собі на виховання. Щільний робочий графік не дозволяє артистові постійно перебувати з синами, тому Серьозі довелося звернутися за допомогою до Пилипа – чоловікові, який раніше служив старшим сержантом у Французькому легіоні.

Про незвичайного вихователя розповідають і самі діти. За словами одного з синів, коли їх батька немає вдома, Філіп стежить за ними, допомагає у всьому і доглядає. Виходець із Французького легіону зазначає, що раніше діти Серьоги були розпещеними і в деякому роді “кімнатними”, але вже зараз вони дотримуються певного режиму життя і демонструють успіхи. Зокрема, хлопчики регулярно займаються спортом і правильно харчуються. Їм забороняється грати в комп’ютерні ігри і зловживати солодощами.

Суворий батько

Серьога забезпечує синам суворе, але не жорстоке виховання. Він не підвищує на хлопчиків голос і не б’є їх у разі провини. Діти зізналися, що раніше знали тільки рекламні тексти з показаних по телевізору роликів, а тепер вчать вірші і читають класичну літературу.

Нагадаємо, в березні поточного року колишня дружина реп-виконавця Поліна Ололо звинуватила його у викраденні дітей. Вона стверджувала, що артист попросив у неї синів, щоб провести з ними канікули, а сам відвіз їх до Криму і через місяць відмовився повертати  матері.

Дівчина зізналася, що побоюється за здоров’я хлопчиків, оскільки репер зловживає алкоголем і не віддає звіту в своїх діях. Адже і вона, і рідна сестра репера звинувачують його у фізичному насиллі. Вона також додала, що буде домагатися повернення дітей до неї через суд. Та на жаль, останнє слухання наприкінці січня не принесло позитивних результатів. Поліна налаштована далі боротися за своїх хлопчиків.

Схожі статті