|
22.12.2021 10:33

29-річний Олександр Кривошапко вперше показав свою доньку Алісу: співака зробила батьком не Тетяна Денисова

Молодий український співак Олександр Кривошапко показав свою дочку Алісу, яка народилася вже після його розлучення з хореографом Тетяною Денисовою.

Олександр Кривошапко родом з Маріуполя. Його дитинство було затьмарено втратою улюбленого батька – чоловік помер, коли Саші було 9 років. Так без прикладу для наслідування хлопчик став бунтарем і заробив серед місцевих дітлахів статус хулігана. Він прогулював уроки, влаштовував бійки, доводив вчителів.

Щоб приструнити сина, мати віддала його в музичну школу. Спочатку Кривошапко вчився грати на трубі, а згодом почав ходити на класичний вокал. Вже з 10 років він брав участь в українських та міжнародних конкурсах, займаючи на них лише призові місця.

Олександр Кривошапко

Олександр екстерном закінчив музичне училище. Юний талант неодноразово захоплював викладачів своїм надзвичайним голосом, так само як і суддів на кастингу “Х-Фактора”. У захваті були всі четверо – Йолка, Серьога, Сергій Сосєдов і навіть суворий Ігор Кондратюк.

Особисте життя Олександра Кривошапка

Якраз під час участі в проєкті Кривошапко зав’язав роман з креативною продюсеркою шоу Тетяною Денисовою. Закохані не соромилися висловлювати своє почуття, їх також не бентежила різниця у віці – Саша молодший за Таню на 11 років. І все одно у тривалість цих стосунків не вірили навіть після весілля у 2011-му.

Так і вийшло – бурхливі темпераменти обох з самого початку прирекли їхнє кохання на крах. В результаті несподіваний тандем розпався через півроку подружнього життя, як фанати і пророкували.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова

Після розлучення Олександр дуже змінився, зайнявся боксом і навіть став татом. Саме з народженням донечки Кривошапко змінив свої пріоритети. Батьком співака зробила акторка і модель Марина Кінскі, з якою вони вже не разом. Але дитину екс-пара виховує спільно, та й між собою вони підтримують теплі дружні стосунки.

Олександр Кривошапко та його друга дружина Марина Кінскі

Як виглядає донька Олександра Кривошапка

В Інстаграмі Олександра Кривошапка з’явилося зворушливе фото з Алісою – так звуть його спадкоємицю. Щасливий татко тримає на руках дівчинку та цілує її в щоку, а вона обіймає головного чоловіка свого життя і не стримує усмішки.

“Заради цього варто жити”, – підписав кадр колишній чоловік Тетяни Денисової.