Тетяна Денисова вперше за довгий час розповіла про любовні стосунки з Олександром Кривошапко: “Ні про що”

Відома хореографиня Тетяна Денисова вперше за довгий час пригадала шлюб з молодшим за неї співаком Олександром Кривошапко. Стосунки пари розвивалися стрімко і бурхливо, але довготривалими й міцними їх не назвеш, хоча за розвитком роману з цікавістю спостерігала вся країна.

На українському телебаченні Тетяну Денисову знають, як постановника, креативного продюсера, режисера і хореографа, а Олексадр Кривошапко прославився завдяки участі в талант-шоу “Х-Фактор”, за кадром якого Таня якраз і працювала.

Саме тоді між ними спалахнула іскра, тож молодому і талановитому парубку вдалося завоювати прихильність не лише глядачів, а й непідступної і самодостатньої жінки.

Олександр Кривошапко і Тетяна Денисова
Тетяна Денисова і Олександр Кривошапко

Денисову не бентежила 11-річна різниця у віці. На момент початку відносин йому було 19, їй 31, але на заваді коханню це не стало. Пара не звертала уваги на думку оточуючих, вони демонстрували свої почуття на публіці у всіх фарбах, а вже через півроку разом закохані одружилися. Ба більше, Тетяна і Олександр хотіли повінчатися, проте після чергової бурхливої сварки співак зібрав речі та з’їхав від дружини.

З того часу подружжя нескінченно з’ясовувало стосунки без жодного шансу на компроміс. Бувало й таке, що вони не спілкувалися одне з одним по кілька місяців, залишаючись при цьому парою. Так дуже швидко, хоча й поступово, почуття закоханості та пристрасті Кривошапко і Денисової зійшли нанівець.

Тетяна Денисова і Олександр Кривошапко
Тетяна Денисова не в захваті від Олександра Кривошапко

Тетяна продовжила свою кар’єру на телебаченні, яку в якийсь момент поставила на паузу і зникла з публічного поля, а Олександр після розгульної юності кардинально змінив своє життя і почав займатися боксом. Також співак став батьком дівчинки Аліси від акторки та моделі Марини Кінскі. Молоді батьки вже не разом, але виховують дитину спільно.

Фанати Денисової з нетерпінням чекали на її повернення якщо не в шоу-бізнес, то хоча б в соціальні мережі. І дочекалися. Днями Тетяна ощасливила підписників в Інстаграмі та вперше за довгий час забуття влаштувала сесію відповідей на запитання. Одне з них привернуло особливу увагу – що вона думає про стосунки, у яких чоловік молодший за жінку:

“Ні про що…”, – коротко, але красномовно відповіла хореографиня.

Тетяна Денисова пригадала Олександра Кривошапко вперше за багато років після розлучення
Тетяна Денисова пригадала Олександра Кривошапко вперше за багато років після розлучення

У цьому питанні зірка має неабиякий досвід, який їй подарував саме Кривошапко. Схоже, повторювати помилки минулого вона бажанням не горить.

Схожі статті