|
23.12.2021 15:18

37-річна Оля Полякова не дарма кидається на Каменських: оприлюднили кадри, на яких зірка залицяється до Потапа

За останні декілька місяців Оля Полякова неодноразово образила Настю Каменських, що виглядає вкрай дивно зі сторони. Можливо, в цьому є логічне пояснення, яке лежить на поверхні?

Впродовж декількох тижнів Олі Поляковій вдалося оскандалитися неодноразово. Зірка назвала Олексія Потапенка нарцисом, Настю Каменських хвойдою, а потім додала, що їй не личить бути розумною. І хоча дружина продюсера намагалася захистити себе та свого благовірного, Суперблондинку було не зупинити.

Оприлюднили кадри, на яких Полякова залицяється до Потапа

Глядач звик до непростого темпераменту зірки та її любові говорити усе, що вона думає. Ні скандал з Тіною Кароль, ні з Камалією не навчив Полякову стримувати свої емоції. Однак, в цей раз її поведінці та неодноразовим випадам у сторону Насті Каменських, можливо, є логічне пояснення.

Нещодавно на особистій сторінці Потапов соціальній мережі Instagram з’явився новий відео ролик, на якому він сидить спиною до об’єктиву, а Оля Полякова стоїть над продюсером та гладить руками його поголену голову.

Цікаві кадри були зроблені під час зйомок нового сезону “Голос країни”, на якому, до речі, глядачі не надто воліють бачити Олю Полякову.

Поки співачка інтенсивно взаємодії з головою продюсера, вона щось бурхливо йому розповідає, але почути що саме, немає можливості, адже Олексій вимкнув звук у відеоролику. Але підписники Потапенко впевнені, що вона загадує бажання. Таким чином він вирішив привернути увагу до нового сезону проєкту, де вперше суддівське крісло не буде займати Тіна Кароль. А от для Потапа цей досвід буде знайомим, адже раніше він брав участь у шоу та був зірковим тренером.