Categories Шоу-бізнес

48-річна Оксана Марченко засвітила молодика, з яким проводить вільний від Медведчука час: стала його “коханою”

Відома українська телеведуча Оксана Марченко роками залишається кумиром мільйонів, навіть після того, як покинула екрани. Але зірка не так часто з'являється в обіймах молодиків.

Відома українська телеведуча Оксана Марченко, яка останнім часом присвятила себе просвітницькій діяльності у сфері релігії, для деяких залишається кумиром та втіленням жіночої вроди і елегантності. Знаменитість майже повністю припинила виходити в світ та начебто вже не є світською левицею, але молодим хлопцям вона не припиняє бути цікавою.

Оксана Марченко засвітила молодика, з яким проводить вільний від Медведчука час

Так, нещодавно світлина разом з нею з’явилася на сторінці молодого хлопця, якому приблизно 17-20 років. Юнак позиціонує себе, як блогера, але підписників на його сторінці мало.

Оксана Марченко засвітила молодика, з яким проводить вільний від Медведчука час

На фотографії вона знаходиться у цікавому вбранні, і обіймається з з власником профілю. На інших кадрах оприлюднених цим же юнаком, він її цілує.

У дописі до публікації хлопець називає її “моя кохана”, і дякує їй за черговий подарунок. Якщо добре попорпатися у його профілі, то можна знайти цілий розділ stories, присвячений саме Оксані Марченко. Ба більше, з контексту його публікації зрозуміло, що вони бачаться постійно і мають доволі теплі стосунки.

Нагадуємо, що 2021-го Оксана Марченко вперше стала бабусею. Її єдиний син Богдан Марченко та невістка Катерина подарували сім’ї хлопчика, якого назвали на честь Віктора Медведчука. Зараз зірка присвячує у весь свій вільний час малюку, який швидко росте та потребує максимальної турботи. Окрім ролі бабусі, Оксана цього року приміряла на себе роль паломниці — створила релігійну просвітницьку програму.

Share