|
26.12.2021 12:48

Як Олександр Пономарьов причетний до зникнення Марії Яремчук зі сцени: все сталося після відмови артисту

Жодна фанатка Олександра Пономарьова не забуде, як Марія Яремчук жорстко обійшлася з з артистом публічно осоромивши його перед журналістами та фанатами.

Колись дует Олександра Пономарьова та Марії Яремчук був неймовірно успішним. Молода талановита красуня разом з золотим голосом України стали ідеальним тандемом. Втім, співак у якийсь момент перейшов межі дозволеного і співпраця закінчилася.

Як Олександр Пономарьов причетний до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Одного дня журналісти запитали в Олександра Пономарьова про статус стосунків з його колегою, і він заявив, що в них з Марією роман. Вона мала ефект вибухівки.

Як Олександр Пономарьов причетний до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Коли в Яремчук спитали, чи правда це, вона була шокована і різким тоном заявила, що це неправда. Таким чином Олександр потрапив у доволі неприємну і незручну ситуацію, з якої вийти йому не вдалося. Пономарьов стверджував, що він просто невдало пожартував. Але виправдання не подіяли.

Як Олександр Пономарьов причетний до зникнення Марії Яремчук зі сцени

Вже через короткий проміжок часу Яремчук зникне зі сцени. Виявляється, дівчина і без того хвилювалася через надмірний інтерес до її персони. І піар з Пономарьова їй був нідочого. Марія відмовилася від кар’єри через страх сцени, тому фанати дівчини більше не мають можливості насолодитися її творчістю. Якщо Олександр якось і причетний, то тільки своєю невдалою спробою привернути до їхнього дуету ще більше уваги, яка Марії була відверто не потрібна.

Втім, інакшим чином він вплинути не міг. Марія — донька великого музиканта Назарія Яремчука і точно могла про себе подбати, адже знайома з шоу-бізнесом з пелюшок. Хто зна, можливо вона вирішить повернутися?

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.