Екс-дружину Олександра Пономарьова Мозгову госпіталізували після інтерв’ю: проблеми зі здоров’ям серйозні

Олена Мозгова зізналася, що страждає від сильних болей і навіть знеболювальні не допомагають.

Не так давно Олена Мозгова благала свого чоловіка Олександра Пономарьова припинити говорити про неї і згадувати в різноманітних інтерв’ю. Вона це зробила у відповідь на його розповідь журналістам про минуле з Оленою. За словами продюсерки, після цього їй стали надзвонювати журналісти та надсилати їй особисті повідомлення з різноманітними заголовками. Це дуже втомило жінку, яка наважилася зробити публічну заяву і звернулася до колишнього чоловіка.

Олена явно була дуже розгнівана, адже нагадала йому про усіх його інших жінок. Варто відмітити, що Олександр Пономарьов не розповів нічого зайвого, але здається і того, що він сказав було достатньо для скандалу.

Скріншот сторінки Олено Мозговой і Facebook

Олена Мозгова госпіталізована

А нещодавно стало відомо, що Олена Мозгова має серйозні проблеми зі здоров’ям. На даний момент діагноз невстановлений, але сама продюсерка підозрює, що це грижа. На особистій сторінці Олени в соціальній мережі Facebook вона опублікувала коротку розповідь про свій день.

Скріншот публікації Олени Мозгової.

Так, жінка зазначила, що страждає від сильних болей і навіть дієве знеболювальне Кетанол їй вже не допомагає. Згодом вона буде далі спостерігатися і стане зрозуміліше, що ж турбує жінку.

Судячи з усього, Олена Мозгова має намір тримати у курсі своїх підписників і одразу ж розповість, що ж стало причиною її страждань.

Також сподіватимемося, що скоро Олександр і Олена знайдуть спільну мову та зможуть помиритися, і забути про нещасливе минуле, адже в них є спільна дитина.

Схожі статті