Дан Балан показав, як святкує Різдво з сім’єю та дівчинку, яка не випускала зірку з обійм: “Вся в татуся”

Дан Балан прославився своїм холостяцьким образом життя та манерою працювати з глядачем. Втім, у артиста є інша сторона, про яку мало хто знає.

Відомий молдавський виконавець Дан Балан, який 10 років тому прославився своїми хітами на увесь світ, продовжує вести холостяцький образ життя і намагається приховати іншу сторону свого існування, а саме — сімейні цінності, любов до дітей та племінників та бажання зіграватися у теплі родинного кола.

Дан Балан відгуляв гучне весілля
Дан Балан показав, як святкує Різдво з сім’єю

Це так би мовити виходить за рамки його амплуа та порушує цілісність образу. Для глядачок Дан Балан — кремінь, мачо та серцеїд.

Дан Балан показав, як святкує Різдво з сім’єю

Однак, усі добре розуміють, що він — така сама людина, як і всі інші. Дан обожнює проводити свята у родинному колі, разом з мамою, батьком, рідною сестрою та племінниками. Ба більше, інколи він навіть ділиться роликами з зимових канікул. Один з таких нещодавно з’явився на фанатському акаунті Дана Балана в соціальній мережі Instagram.

Співак знаходився у компанії прекрасної Людмили Балан та двох дітей. Зірка приніс багато пакетів з подарунками, які звісно не могли не привести дітей у стан максимального захвату. Крихітна дівчинка не могла приховати радощів від зустрічі з виконавцем, декілька раз його обійняла, а також показала на камеру отриманий подарунок. Деякі підписники вирішили, що дівчинка — донька співака, інші ж наполягають на тому, що вона є його племінницею.

Дан Балан показав, як святкує Різдво з сім’єю

Так чи інакше, дитина — рідна людина Дану, яку він точно не обділив увагою, якщо можна про це судити з відео.

Схожі статті