|
28.12.2021 16:48

40-річна Тоня Матвієнко розповіла, чи стала мачухою старшим дітям Арсена Мірзояна від першої дружини: які вони

Зіркова пара Тоні Матвієнко і Мірзояна на шляху до свого кохання зіштовхнулася з безліччю перепон, адже на момент зародження почуттів Арсен мав іншу родину з двома дітьми.

До родини народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян офіційно приєднався у 2017 році, коли зіграв весілля з її донькою Антоніною, а за півтора роки до одруження у них народилася дівчинка. Батьки назвали спадкоємицю на честь зіркової бабусі Ніною. Та для обох це вже не перша дитина.

Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко та їхня донька Ніна

Тоня Матвієнко вперше стала мамою ще у 17 років – народила від свого 23-річного хлопця дочку Уляну. Коли молоді люди дізналися про поповнення, юнак не втік від відповідальності та запропонував коханій одружитися. Цей шлюб протримався 10 років, крапку в ньому поставила Антоніна:

“Розлучилися банально – я його розлюбила, а мені дуже важливо любити”, – розповідала співачка Олі Поляковій.

Старша дочка Тоні Матвієнко Уляна та Ніна Митрофанівна

Арсена Мірзояна батьком зробила його перша дружина Анна. Двоє синів артиста, Влад і Артем, після розлучення залишилися жити з мамою. Великою несподіванкою для публіки стало те, що родину зруйнували почуття зірки до Тоні Матвієнко, з якою він познайомився на “Голосі країни”.

Сини Арсена Мірзояна від першої дружини

Романтичні стосунки між ними зав’язалися не одразу – під час спільного туру Україною, котрий вони влаштували, коли “Голос” закінчився. Рішення покинути минуле життя співак приймав довго і важко, адже спочатку не мав упевненості в тривалості і серйозності майбутнього з Антоніною.

Зрештою він все ж таки вирішив піти за покликом серця і повідомив дружині, що закохався в іншу. Своєї провини Арсен не відчуває, адже при розлученні залишив усе Анні і синам, справно сплачує аліменти і регулярно з ними бачиться. Ба більше, він не лише приїздить до дітей, а й бере їх у сімейні відпустки з Тонею і Ніною.

Тоня Матвієнко розповіла, чи підтримує стосунки з дітьми Арсена Мірзояна від першого шлюбу

Схоже, співачка знайшла спільну мову з хлопцями.