43-річний Арсен Мірзоян заговорив про розлучення з дочкою Ніни Матвієнко Тонею: “Адвокати розберуть спільне”

Відомий український співак Арсен Мірзоян несподівано для шанувальників поділився віршами власного твору, які відкрито натякають на проблеми у шлюбі з Тонею Матвієнко і розлучення.

Тоня і Арсен зустрілися завдяки вокальному талант-шоу “Голос країни”. Кохання з першого погляду не було – спочатку вони дружили і підтримували одне одного. Та після завершення проєкту під час спільного туру Україною між зірками спалахнули романтичні почуття. На той момент Мірзоян був одружений з іншою жінкою, яка разом з двома дітьми чекала його повернення додому. Це зупинило музиканта від того, щоб одразу кинутися у вир з головою.

В одному зі своїх інтерв’ю Арсен відверто зізнався, що довго думав, чи йти від дружини заради Тоні, адже впевненості у серйозності нового кохання не було. Зрештою він прийняв рішення нікого не обманювати, розлучився і переїхав до доньки народної артистки Ніни Матвієнко.

Вона, до речі, була не в захваті від стосунків Антоніни з одруженим чоловіком. Для неї інша сім’я і діти – це табу. Тож дуже м’яко і хитро Ніна Митрофанівна намагалася зробити все так, аби Мірзоян відчепився від її спадкоємиці:

“Я так робила, щоб вона так написала, щоб він не їхав сюди. Я її обдурювала, але вона все рівно робила по своєму”, – розповідала Матвієнко-старша у програмі “Позаочі”.

Ніна Матвієнко хоче випхати Тоню і Арсена Мірзояна зі своєї хати
Ніна Матвієнко була проти шлюбу Тоні і Арсена Мірзояна

Втім, її план не спрацював, адже серцю не накажеш. Так Арсен і Тоня народили спільну дитину і зіграли весілля. Та сімейну ідилію пари похитнув новий пост Мірзояна в Інстаграмі, який він опублікував вночі:

“Не летітиму на світ більше, що не робиться – завжди ліпше. Дихати нема куди глибше, отруїла крові стала інша. І на людях показні крила. Прошу тебе, не марнуй стріли. Повертатись більш нема сили, чорним стало біле. Адвокати розберуть спільне, та не розділити навпіл цільне. Кажеш, ти тепер сильна, та невже вдягнеш ще раз весільне? І на фото еталон долі, якщо хочеш – не жалій солі. І чекай, коли один в полі потягом зійде із колій”.

Схоже, що це вірші на нову пісню Арсена, але шанувальники неабияк збентежені посилом:

  • “Сильно сказано. Але насторожує…”;
  • “Ого! Але краще про кохання в позитиві”, – пишуть коментатори.
Арсен Мірзоян натякнув на розлучення з Тонею Матвієнко
Арсен Мірзоян натякнув на розлучення з Тонею Матвієнко

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.