Арсен Мірзоян полишив Тоню Матвієнко та першим рейсом полетів туди, де живе колишня родина: “Київ-Запоріжжя”

Після знайомства з Тонею Матвієнко на "Голосі країни" Арсен Мірзоян полишив першу дружину і синів у Запоріжжі, а сам переїхав до Києва, де створив зі співачкою нову родину. Втім, днями музикант повідомив, що повертається додому першим же рейсом, і без Антоніни.

Місцем зустрічі Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна став знімальний майданчик вокального талант-шоу “Голос країни”. Дочка народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко пішла на проєкт, аби розпочати власну кар’єру окремо від заслуг знаменитої матері, а Мірзоян мріяв нарешті почати займатися тим, що йому так до душі – музикою. На той момент він втілював образ справжнього зразкового сім’янина, адже вдома у Запоріжжі на нього чекали дружина Анна і двоє синів Артем і Влад.

Що цікаво, спершу Арсен не вподобав Тоню, бо вона з ним не привіталася, коли зайшла на студію. Однак це не стало на заваді дружбі співаків, яку поступово замінили більш глибокі почуття одне до одного.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Рішення полишити минуле життя і родину Мірзоян приймав довго і важко. За словами зірки, близько року він жив з думками, а чи варте це того і чи дійсно почуття до Матвієнко не швидкоплинні. Зрештою чоловік вирішив бути чесним не лише перед собою, а й перед дружиною, тож все відверто їй розповів і вони подали на розлучення. Арсен при цьому віддав колишній все своє майно, сплачує аліменти на дітей і регулярно з ними бачиться.

Свою власну сім’ю Матвієнко і Мірзоян створили незабаром. У 2016-му пара стала батьками донечки Ніни, а у 2017-му вони зіграли весілля і офіційно розписалися. Цю сімейну ідилію похитнула нова публікація Арсена у соцмережах.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян з донькою Ніною
Арсен Мірзоян полишив Тоню Матвієнко з донькою в Києві, а сам повернувся до Запоріжжя

Так, в Інстаграмі Мірзояна з’явився допис, у якому він повідомив, що вилетів з Києва до Запоріжжя:

“Перший рейс Київ-Запоріжжя. АН-148. Борт новий, конкретно цьому літаку 5 років”, – пише співак.

Схоже, Арсен став рекламним обличчям нової авіакомпанії, але це вже не перша його поїздка до Запоріжжя останнім часом. І що б це означало?

Схожі статті