40-річний Потап планує забрати Настю Каменських з України: легендарна поп-діва не порадує більше нас талантом?

Потап і Настя Каменських за короткий час стали дуже популярними зірками, творчість яких слухають різні покоління. Невже артисти вирішили спробувати себе закордоном?

Потап і Настя Каменських багато років провели на сцені разом, а згодом тандем перетворився у справжній сімейний підряд. У 2017 році пара випустила відео про те, що припиняють співпрацю. Кожен вирішив зайнятися сольною кар’єрою. А через 2 роки раптово стало відомо, що музиканти вирішили побратися.

Новина настільки вразила публіку, що фанати навіть спершу і не повірили, що весілля – справжнє. Цікаво, що у мережі була також інформація про те, що через кілька років після розлучення Олексій Потапенко у Лас-Вегасі взяв у дружини поп-діву.

Настя Каменських і Потап
40-річний Потап планує забрати Настю Каменських з України

Чому Потап хоче забрати Настю Каменських з України?

Лише справжні фанати знають, що NK стала популярною у Мексиці. Настя, почавши сольну кар’єру, спробувала новий вектор розвитку. Вона записала хіт іспанською мовою і він потрапив у чарти Латинської Америки. До речі, своє перше реаліті-шоу знімала артистка саме там, за океаном.

Цього ж року Іспанія знаковою країною для зірок. Вдвох Потап і Настя поїхали мандрувати Мадридом, де провели найяскравішу відпустку.

Не раз Каменських говорила і про те, що хотіла б отримати закордонну нагороду. Тепер же Потап в одному з інтерв’ю проговорився, що був би не проти провести наступний 2022 рік здебільшого закордоном. Та полишати своїх фанатів в Україні пара не збирається. Концерти будуть продовжуватися і у нас. Просто зміниться трохи напрям роботи.

Тут у Києві подружжя тримає не лише робота: великий заміський будинок, знамениті друзі та, головне – батьки. Подивимося, чи насправді відважаться артисти до еміграції.

Схожі статті