Тіна Кароль новорічної ночі вийшла у світ під руку з неймовірним кавалером: поп-діву супроводив дорослий син

Популярна українська співачка Тіна Кароль цього року дійсно здивувала своїх шанувальників, адже вийшла у світ під руку зі своїм дорослим сином Веніаміном.

Як відомо, син Тіни Кароль Веніамін отримує блискучу освіту у Великобританії, де проводить більшість часу. Спадкоємець співачки став підлітком, почав розмовляти українською з британським акцентом і неймовірно ніжно ставиться до матері. Хлопець росте наче по годинах, і все більше нагадує свого батька, покійного Євгена Огіра.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль новорічної ночі вийшла у світ під руку з сином

Тіна Кароль новорічної ночі вийшла у світ під руку з сином

Поп-діва оприлюднила новорічної ночі на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких постала разом зі своїм сином. Підрослий Веніамін супроводжував зіркову матір на захід. Хлопець ніжно тримав її за руку і ідеально пасував їй у плані образів.

Тіна Кароль новорічної ночі вийшла у світ під руку з сином. Скріншоти особистої сторінки співачки

Так, співачка у брала чорну сукню в підлогу з глибоким вирізом спереду, а Веніамін одягнув класичний смокінг з метеликом. Мама та син виглядає просто неймовірно, а для фанатів це стало великим подарунком, адже хлопчик рідко з’являється у кадрах співачки.

Нагадуємо, що батько повинні помер 8 років тому від раку шлунку. Євген боровся до останнього, але помер. Тіна попрощалася з коханим чоловіком у німецькій клініці, яка спеціалізувалася на онкозахворюваннях. Після трагедії вона тривалий час залишалася самотньою і навіть зараз приховує стосунки, яких можливо і немає. Артистка інтригує аудиторію можливими романами, але це більше нагадує піар, аніж спроби сховати коханця.

В останньому інтерв’ю співачка заявила, що не заміжня за офіційною версією, натякаючи, що є і неофіційна.

spot_img

Схожі статті