Categories Шоу-бізнес

42-річний В’ячеслав Узелков після розлучення з дружиною Боржемською хоче дітей від іншої жінки: “Від коханої”

Екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков після розлучення з Мариною Боржемською хрест на особистому житті не поставив та зізнався, що хоче дітей від нової коханої.

Про розлучення Узелкова і Боржемської не чув тільки ледачий. Після 22 років подружнього життя ідеальна, як вважали фанати і мільйони глядачів, пара розпалася. Ініціаторкою була Марина, яка спершу мовчала, але згодом доволі прозоро натякнула, що чоловік заподіяв їй багато болю – не лише морального, а й фізичного. Подробиць фітнес-тренерка розголошувати не стала, оскільки впевнена, що “люди йому багато чого не пробачать”.

У свій захист боксер щоразу заперечує слова дружини та запевняє, що разом з публічними звинуваченнями вона вплинула і на його стосунки з дітьми – дочка Олівія і син Роберт не спілкуються з батьком після розлучення.

В’ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською

Втім, В’ячеслав нарешті знайшов спосіб відволіктися від сімейних проблем – зустрів нову кохану, особистість якої ретельно приховує, але деякими подробицями стосунків з шанувальниками ділиться. Так, час від часу Узелков в Інстаграмі відповідає на питання фоловерів. Найчастіше його питають про нинішнє кохання і плани на майбутнє. Цього разу спортсмен чесно зізнався, чи хоче ще дітей:

“Від коханої жінки – так, дуже хочу”.

В’ячеслав Узелков хоче дітей від іншої жінки

Вочевидь, для таємничої обраниці В’ячеслава це не несподіванка, оскільки трохи раніше він зазначав, що хоче дівчинку – темненьку і з блакитними очима. Не виключено, що цим боксер натякнув на колір волосся своєї дівчини – на відміну від колишньої дружини Марини Боржемської, вона брюнетка.

В’ячеслав Узелков планує стати батьком втретє
Share