В’ячеслав Узелков вперше показав своїх батьків: як виглядає свекруха Боржемської, яка забрала її квартиру

Український боксер і екс-тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков вперше показав своїх батьків на сімейному фото. Що відомо про колишніх свекра і свекруху Марини Боржемської, скандальне розлучення спортсмена з якою досі бурхливо обговорюється в мережі?

В’ячеслав Узелков здобув славу після того, як вперше отримав чемпіонський титул на боксерському рингу. Саме батько віддав Славу на бокс ще у дитинстві. Тренери одразу ж побачили потенціал у ньому потенціал, а завдяки наполегливим тренуванням результати не змусили довго на себе чекати, тож хлопець дуже скоро почав їздити по різних змаганнях.

Перемогами Узелкова неабияк пишалися його батьки, однак їхні стосунки не можна назвати легкими. Мама й тато В’ячеслава багато працювали для того, щоб у сина було все необхідне. Через це вони майже не звертали уваги на дітей. Бувало й таке, що Новий рік маленькому Славі доводилося зустрічати на самоті:

“Я ніколи не розпалював багаття з татом, в футбол ніколи не грали разом, на рибалку ми теж не ходили. Я тоді не розумів, що вони важко працювали, заробляли гроші для мене”, – розповідав боксер в інтерв’ю.

В'ячеслав Узелков
В’ячеслав Узелков показав своїх батьків та розповів про непрості стосунки

Другим батьком для нього став тренер, який цікавився життям підопічного не лише на ринзі, а й поза ним – чи зробив він уроки, що їв, як спав:

“Це були настільки теплі стосунки, як між сином і батьком. Є біологічний батько, і є тот, який довгий час вкладав у тебе здоров’я, душу і час”.

Лише через багато років Узелков налагодив спілкування з рідними, а нещодавно він вперше показав їх на сімейному фото в Інстаграмі:

“На цій фотографії я і мої мама з татом. А зроблена вона була до смерті тата, 5 років тому”, – написав В’ячеслав.

До речі, саме матері спортсмена після розлучення з фітнес-тренеркою Боржемською юридично дісталася їхня спільна квартира. За словами Марини, під час шлюборозлучного процесу Узелков настояв на тому, щоб житло переоформили на свекруху, тож вона з дітьми була вимушена переїхати до своїх батьків.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.