Categories Шоу-бізнес

Розлучена Соломія Вітвіцька нарешті не самотня: телеведуча показала нового обранця, який перевершив колишнього

Соломія Вітвіцька насолоджується холостяцьким життям. Разом зі своїми рідними зірка "ТСН" поїхала у зимову відпустку на Західну Україну. Щоб побачити, як відпочиває телеведуча - читайте далі.

Телеведуча та зірка “ТСН” Соломія Вітвіцька розлучилася зі своїм чоловіком, режисером Владиславом Кочетковим, взимку минулого року. Пара прожила разом сім років у шлюбі, але так і не змогла його зберегти. За словами телеведучої, вони з екс-обранцем відвідували психолога, проте все рівно не змогли залишитися разом. Про розлучення вони почали говорити за півроку до прийняття непростого рішення, тож вибір подружжя був цілком обдуманий та свідомий.

Соломія Вітвіцька разом із колишнім чоловіком Владом Кочетковим

З того часу прихильники зірки постійно чекають новин про нові романи зірки “ТСН” та знаходять кандидатів у кожному новому фото Соломії з друзями та знайомими.

Зараз Вітвіцька відпочиває разом з родиною у Львові у зимовій відпустці. Ведуча поділилася безліччю фотографій з подорожі – на деяких з них вона зображена зі своїм братом Северином, однак дехто з її прихильників не впізнав чоловіка та вирішив, що це може бути новий обранець теледіви. Чоловік зараз служить у Луцьку, тож Західну Україну в якості відпочинку ведуча обрала неспроста.

Разом із рідними людьми Вітвіцька встигла за міні-відпустку відвідати не лише Луцьк, а й заїхала до Львова, де провела справжній гастрономічний тур по різним закладам, а потім відвідала ще й Житомир.

У захваті зірка “1+1” залишилася і від нового друга її брата. Северин Вітвіцький купив собі песика, якого назвав Дейзі. Щасливі кадри з чотирилапим другом родини Соломія також показала своїм прихильникам.

Зараз телеведуча мало говорить про своє особисте життя. За її словами, вона залишилася з колишнім у дружніх теплих відносинах, проте розпочинати нові стосунки вона поки що неготова.

Share