48-річна Таюне ефектно позує у басейні: дружина Олега Винника вперше показала фігуру зблизька без зайвого одягу

Олег Винник і Таїсія Сватко вважаються подружжям, втім у їхніх стосунках так багато таємниць. Нещодавно спливло у мережі незвичайне фото білявки.

Про роман Олега Винника і його бек-вокалістки Таюне ходять легенди. Ходили чутки про те, що ці музиканти ще за часів студенства одружилися. Втім, сама пара ретельно приховувала всі факти та докази своїх стосунків. Та до кінця тримати почуття у секреті їм не вдалося. Все видає те, що вони один одному – не байдужі.

Як зараз виглядає син Олега Винника і Таюне Юліан
48-річна Таюне ефектно позує у басейні

Головний вовк країни завжди відзначає свою компаньйонку на сцені букетами, а у мережі завжди ніжно вітає зі святами. Та не лише він не шкодує гарних слів для популярної співачки. Нещодавно, 4 січня, Таїсія святкувала свій День народження. До привітань приєдналася і найепатажніша артистка – Оля Полякова. Втім цікавим є не те, що побажала Суперблондинка, а яку світлину оприлюднила зірка.

Вперше мережа побачила скромну Таюне у купальнику.

“Дорога Таєчка! З Днем народження! Будь здорова, щаслива, кохана!”, – урочисто написала співачка.

48-річна Таюне ефектно позує у басейні

Що відомо про шлюб Олега Винника і Таїсії Сватко?

Головну загадку шоу-бізнесу хто тільки не намагався розгадати. Онлайн канал LIVE поїхав до рідного краю Головного вовка країни. Односельці розповіли, що дійсно пам’ятають, як співак святкував весілля. Обраниця прийшлася до душі його родині, хоча й була не з їхнього села. Про дівчину відгукалися дуже прихильно та схвально не лише Винники.

Саме свято за мірками мешканців було дуже пишним. Багато було страв, а гуляння одним днем не обмежилися. Дуже запам’яталося чомусь людям те, що на урочистості було багато випічки. Тож за оцінками односельців, весілля було дуже багате та щедре.

Схожі статті