|
10.01.2022 21:26

НеАнгел Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна: “Не по собі з ним розмовляти”

Вікторія Сміюха дала інтерв'ю, в якому зізналася, що вони зі Славою Камінською сильно підставили Юрія Нікітіна своєю сваркою. Що довелося пережити продюсеру, дізнайтеся у нашій статті.

Як відомо, минулого року Вікторія Сміюха та Слава Камінська назавжди розірвали свої стосунки. Багаторічна співпраця завершилася, і дівчата змогли відкрито розповісти про конфлікти, які ставалися у музичному гурті, а також заявили про претензії одна до одної.

Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна

Для Юрія Нікітіна більшість цих одкровень не були новиною, але він точно не розраховував на хід подій, який розгорнулися згодом.

Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна

Так, усі добре пам’ятають, як Віка Сміюха опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з тортом, на якому було зображено обличчя Слави Камінської. Дівчина розрізала його, чим спровокувала серйозний конфлікт. Після розпаду музичного гурту, НеАнгели не мали виступати публічно, але приватні замовлення повинні були відіграти.

Віка Сміюха зізналася, що вони з Камінською підставили продюсера Нікітіна

Тобто у дівчат були розписані корпоративи, на яких вони мали з’явитися. Після конфлікту Юрій Нікітін залишився у розбитого корита, адже Віка та Слава більше не могли виступати на приватних концертах.

“Ми поговорили про те, що відбулося у ЗМІ. Мені було, звичайно, не по собі з ним розмовляти на ту тему. Був такий момент тривожний. У нас були одні плани з продюсером, попри те, що ми завершили співпрацю, у нас були плани працювати у “НаАнгелах”. Але після цього інциденту у нас призупинилася робота у колективі”, – розповіла Вікторія журналістам ТСН.

І хоча проблема доволі гостра, Нікітін підтримав дівчат і не почав роздувати скандал. Продюсер зміг залишитися з колишніми підопічними у хороших відносинах, хоча Віка, судячи з усього, відчуває сором.