Донька Олі Полякової Маша розповіла правду про зраду її бойфренда та оскандалилася: “З моїм найкращим другом”

Донька Олі Полякової Марія розбурхала мережу відеороликом, який був по-різному трактований користувачами. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок, одна з яких вже доволі доросла. Маша Полякова активно розвиває власні блоги в соціальних мережах, а також займається музичною кар’єрою, яка знаходиться лише на старті. Не дивлячись на прикуту до неї увагу та не найкраще перше враження, що склалося про неї в аудиторії, вона демонструє впевненість та сміливість.

Дівчина не боїться ділитися своїми думками, відстоювати власні межі, а також продовжувати рухатися тим шляхом, який вона обрала з самого початку.

Донька Олі Полякової Маша розповіла правду про зраду її бойфренда

Однак, деякі її витівки все ж таки продовжують бути резонансними. Нещодавно Маша Полякова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Тік Ток відео, яке з самого початку мало нести гумористичний характер. У ньому починаюча співачка розповідає, що поки її хлопець думає нібито вона розуміє його жарти, вона вважає, що він має близькі стосунки з її найкращим другом.

Донька Олі Полякової Маша розповіла правду про зраду її бойфренда. Скріншоти особистої сторінки Маші

При цьому дівчина не добирала слів та використала ненормативну лексику для того, щоб посилити ефект. Посилити вдалося настільки, що дивне відео розповзлося мережею та стало предметом обговорень в пресі. Адже як то кажуть, у кожному жарті є доля правди.

Нагадуємо, що буквально декілька тижнів тому дівчину підозрювали у нетрадиційні орієнтації через публічний поцілунок. Вочевидь, Марія, як і її мама, обрала шлях епатажності, який вже приносить плоди.

Схожі статті