|
11.01.2022 09:35

43-річний Арсен Мірзоян живе на дві сім’ї в двох різних містах: ось чому Ніна Матвієнко незлюбила чоловіка Тоні

Український співак Арсен Мірзоян створив сім'ю з Тонею Матвієнко, дочкою народної артистки Ніни Митрофанівни Матвієнко, але це не єдина його родина.

Арсен Мірзоян здобув популярність і славу після того, як заявив про свій талант у вокальному шоу “Голос країни”. Раніше жив у Запоріжжі і працював на металургійному комбінаті. На проєкті музикант показав себе як зразковий сім’янин.

Його дружина Анна та сини Влад і Артем вболівали за главу сімейства, не підозрюючи, як “Голос” згодом змінить їхнє життя. Саме там Арсен вперше познайомився з Тонею Матвієнко.

Колишня дружина Арсена Мірзояна і Тоня Матвієнко

Історія кохання Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна

З першого погляду між ними не виникло ні закоханості, ні симпатії. Ба більше, Мірзоян спочатку навіть не вподобав дочку народної артистки – коли вона зайшла на студію, не привіталася з ним. Втім, згодом Антоніна і Арсен порозумілися та здружилися.

Після завершення проєкту вони не просто продовжили спілкування, а влаштували спільний гастрольний тур містами України, під час якого артисти вперше відчули одне до одного романтичний потяг.

Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян живе на дві сім’ї

Почуття до Матвієнко змусили Мірзояна вирішувати, кого і що обрати – нове кохання, у якому ще немає впевненості, чи дружину, з якою багато чого пережив і має спільних дітей. У програмі “ЖВЛ” співак зізнався, що близько року тримав цю думку в голові. Зрештою зрозумів – має бути чесним, від цього стане краще всім. Так Арсен розлучився і переїхав до Тоні в Київ.

Арсен Мірзоян живе на дві сім’ї

Попри розлучення з першою дружиною Анною, Мірзоян продовжує з нею бачитися, оскільки часто відвідує спадкоємців у Запоріжжі без Антоніни.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу

Ніна Митрофанівна, до речі, не схвалювала стосунки доньки з одруженим чоловіком і навіть намагалася їх припинити. Та серцю не накажеш.