|
11.01.2022 23:47

Чия мама заслужила всі компліменти та перевершила сваху: моложава ненька Камалії чи мудра мати Захура?

Мільярдер Захур Мохаммад та українська співачка Камалія живуть у шлюбі разом вже майже 19 років. Як виглядають їхні мами, які приходяться одна одній свахами - дивіться далі.

Співачка Камалія входить до рейтингу найбагатших українських зірок, проте свої статки артистка заробила не лише власною працею і талантом. Доходи Камалії у рази примножив її чоловік – пакистанський мільярдер та меценат Захур Мохаммад. Чоловік приїхав до Україні в 70-х роках навчатися у Донецькому університеті за державною стипендією від рідної країни. Пізніше олігарх жив у Росії, а потім відкрив бізнес і в Україні, де й познайомився зі своєю майбутньою дружиною Камалією.

Відомо, що закохані одружилися у 2003 році – на заваді сімейному щастю не стала навіть різниця між парою у 22 роки. Подружжя довгий час мріяло стати батьками, однак вперше це щастя вони змогли відчути лише через 10 років після весілля – у Камалії та Захура народилися двійнята Мірабелла та Арабелла.

Камалія та Захур

Як виглядає мама Камалії?

Як виглядає мама Камалії

Теща мільярдера Захура виглядає просто чудово. Інна Петрівна Шмаренкова — саме так звати жінку. Камалія доволі часто показує публіці свою маму і її прихильникі відмічають, що найрідніша людина співачки виглядає просто приголомшливо. Інна Петрівна часто приймає доньку з онучками в себе вдома, разом із ними відпочиває та дає їм кулінарні мастер-класи.

Як виглядає мама Захура?

Як виглядає мама Захура

Мама Захура Мохаммада – типова пакистанська жінка. Мільярдер приховує будь-яі подробиці особистого життя і практично не ділиться спільними фото з родиною у мережах. Рідкісні кадри можна побачити з поїздки Камалії з чоловіком та доньками до Батьківщини коханого. Зокрема Камалія показала звідти маму свого обранця. Свекруха була одягнена у традиційний одяг пакистанців – як і заведено у мусульман, жінка повністю покрита з одягом.