66-річному чоловіку Камалії Мохаммаду Захуру некомфортно вдома: бізнесмен майже не живе зі співачкою

Заможні також плачуть і це щира правда. Навіть мільярди не можуть зробити життя комфортним та щасливим. Давайте дізнаємося, чому вони не принесли почуття комфорту чоловіку Камалії.

Відома українська співачка Камалія вийшла заміж за українського мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура 20 років тому і з тих пір є його єдиною коханою. Не без проблем, але в пари народилися двійнята — Арабелла та Мірабелла. Дівчата з’явилися на світ завдяки процедурі екологічного запліднення і зараз тішать обох батьків.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Чоловік Камалії Захур зізнався, що погано почувається вдома і майже в ньому не знаходиться. Співачув разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою

Втім, Захур не може похизуватися почуттям комфорту вдома і взагалі проводить там не так багато чассу, як можна було б подумати.

Чоловіку Камалії Мохаммаду Захуру некомфортно вдома

Так, близько 6 років назад Камалія та її благовірний завітали на ексклюзивне інтерв’ю до Алли Крутої, у якому розповіли багато цікавих речей. Зокрема, світська левиця запитала у багатія, чи комфортно йому проживати у палаці, який прикрашений золотом, бархатом і повсюду розташовані неймовірно коштовні меблі. Мохаммад вирішив не кривити душею і зізнався, що некомфортно.

Будинок Камалії та Захура
Чоловік Камалії Захур зізнався, що погано почувається вдома і майже в ньому не знаходиться. Будинок сім’ї

А нещодавно Камалія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram уривки з нового інтерв’ю чоловіка, в якому він розповів, що насправді буває вдома нечасто. За його словами, більшість часу він проживає у Великобританії та ОАЕ. Цього року він майже не навідував Пакистан. Хіба що приїжджав на похорони своєї невістки. Вирогідно, що співачка звикла до таких темпів життя свого чоловіка, адже він не просто так заробив багатомільйонні статки, і кожна його хвилина коштує неймовірних грошей.

Схожі статті