Камалія вирішила зробити з доньок від Мохаммада Захура олімпійських чемпіонок: двійнята вже тренуються

Камалія показала, як Арабелла та Мірабелла вже тренуються стати чемпіонками.

Камалія довго мріяла стати матір’ю. Впродовж десяти років вона намагалася завагітніти і врешті-решт звернулася до послуг спеціалізованої клініки. Завдяки процедурі ЕКЗ вона народила двох доньок-близнючок Арабеллу та Мірабеллу. Підхід до виховання у зіркових батьків дуже різний. Камалія намагається бути суворою матір’ю, а її пакистанський чоловік балує дівчат та не може навіть підвищити тон.

Камалія з родиною
Камалія з родиною

Арабелла та Мірабелла Захур стануть гімнастками

Так, нещодавно на особистій сторінці Камалії в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка відеороликів, головними героїнями яких, стали доньки знаменитості. Співачка сповістила користувачів мережі про те, що віддала своїх спадкоємиць у школу гімнастики. Дівчата вже тренуються зі стрічками.

Скріншоти особистої сторінки Камалії

Співачка не стрималася і розмріялася щодо можливого у спортивного майбутнього її дівчат. Мовляв, хтозна, можливо одна з них стане Олімпійською чемпіонкою.

Варто відмітити, що дівчата і так конкурують між собою. І доволі дивно, що зіркова мама відправила одразу обох дівчат у настільки жорстокий та безкомпромісний спорт, і поставила їх одна напроти одної.

Нагадуємо, що Камалія вийшла заміж за металургійного короля, українського бізнесмена пакистанського походження Мохаммада Захура у 2003р році. Зараз виконавиця має статус “найзаможнішої співачки України” завдяки вигідному шлюбу. Артистка продовжує виступати. І хоча аудиторія звинувачує її у тому, що вона досягла усього завдяки грошам чоловіка, співачка та її мама наполягають на незалежності артистки.

Схожі статті