|
12.01.2022 14:42

32-річна Ксенія Мішина розкрила особистість батька свого сина Платона не від Еллерта: “Він мені був зручний”

Ксенія Мішина дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше назвала ім'я батька свого сина Платона та розповіла про стосунки з ним. Детальніше дізнайтеся в нашій статті.

Українська акторка Ксенія Мішина неодноразово писала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, як їй важко було вийти з токсичних відносин з колишнім та зажити новим життям. Свій досвід вона ставить у приклад іншим, як свідоцтво і доказ того, що все можливо пройти і перебороти.

Однак, імені чоловіка, який настільки вплинув на її життя, вона не відкривала. Мішина дотримується правил максимальної приватності і навіть незважаючи на образи, не поставила фігуру колишнього коханого перед аудиторією, як злодія.

Ксенія Мішина розкрила особистість батька свого сина Платона

Ксенія Мішина розкрила особистість батька свого сина Платона

В інтерв’ю YouTube-каналу “DOROTYE” зірка вперше назвала ім’я чоловіка, який став батьком її єдиного сина Платона.

“Він мені допомагав, доглядав, він мені був зручний і тільки потім у мене до нього з’явилися великі почуття. А потім я сказала йому, ти знаєш, Саша, я люблю тебе”, – розсекретила Ксенія Мішина.

Раніше зірка розповідала, що тоді знаходилася у ролі коханки. Вона закрутила з одруженим чоловіком, але повірила йому і виносила від нього дитину. Втім, стосунки м’яко кажучи не склалися. Виявляється і екс-чоловік, і батько дитини акторки мали однакові імена.

Ксенія Мішина розкрила особистість батька свого сина Платона

“Мій перший чоловік – Сашко, мій батько – Сашко. Батько Платона – Сашко”

Варто відмітити, що Платон не спілкується зі своїм рідним батьком. Ксенія зазначила, що він сам не воліє підтримувати нормальне спілкування, але якщо ця ситуація зміниться, вона буде тільки рада.