|
13.01.2022 15:16

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про чоловіка, який назвав її ім’ям зірку на небі: не Заливако

Обраниця 11 Холостяка Михайла Заливако Анна Богдан відверто розповіла про попередні стосунки, в яких чоловік на її честь назвав зірку на небі. Такий сюрприз неможливо перевершити.

Вже майже рік Анна Богдан і Михайло Заливако щасливі разом. Їхні долі звів проєкт “Холостяк”, куди бізнесмен пішов на пошуки кохання, якого йому так не вистачало в житті, а колишня дружина екс-голови Офісу Президента Андрія Богдана стала учасницею завдяки сестрі:

“Якби не моя сестра, мене б не було на цьому проєкті. Вона наполягла, щоб я подала анкету. У мене після розлучення не було стосунків і я вирішила спробувати”, – розповідала дівчина.

Саме Анну Михайло обрав у фіналі. Коли “Холостяк” закінчився, пара продовжила будувати відносини. Вони одразу з’їхалися, разом подорожують, діляться планами на майбутнє. Та Заливако – не єдиний чоловік в житті Богдан, до якого вона відчувала глибокі почуття.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про минулі стосунки

Так, під час спілкування з підписниками в Інстаграмі зірка любовного реаліті розповіла, що двічі мала серйозні стосунки. Перші протривали 6 років, а другі – 3, саме в них вона і вийшла заміж.

З Михайлом Заливако Анна скоро святкуватиме першу річницю. Молоді люди вважають початком своїх відносин завершення зйомок проєкту – 28 лютого. Також у Богдан запитали про чоловіка, який назвав її ім’ям зірку на небі. Дівчина його особистість не розсекретила, але поділилася спогадами з минулого:

“Один прекрасний хлопець дуже красиво і романтично до мене залицявся. Вмів мене здивувати. На кожну зустріч дарував мої улюблені квіти. Щиро йому бажаю зустріти своє кохання”.

Хто назвав на честь Анни Богдан зірку на небі