Михайло Заливако та переможниця Холостяка Анна Богдан рушили в дитбудинок та винесли вердикт: “Хоче дочку”

Усі фанати Анни Богдан та Михайла Заливако з нетерпінням чекають на новини від пари, яка поки що не тішить ані повідомленням про весілля, ані заявою про вагітність.

Після участі у головному романтичному шоу України Холостяк Анна Богдан та Михайло Заливако продовжують будувати свої стосунки поза камерами. Так як популярність цих двох особистостей раптово зросла, і бізнесмен, і турагент активно займаються розвитком власних блогів.

Як виглядає колишній чоловік переможниці Холостяка-11 Анни Богдан
Михайло Заливако та переможниця Холостяка Анна Богдан рушили в дитбудинок

Михайло Заливако та переможниця Холостяка Анна Богдан рушили в дитбудинок

Молодим людям є багато чого розповісти користувача мережі, а інколи вони навіть вдаються до спекулювання темами батьківства та шлюбу. Що, власне, роблять майже усі зірки та блогери.

Нещодавно Анна пригадала, як влаштувала гру, у який підписники мали вгадати, яке ствердження було правдивим, а яке ні. Серед них була розповідь про бажання Михайла сиати батьком спочатку дівчинки. Втім, воно виявилося неправдивим. А далі майбутні подружжя поділилося планами на маленьку подорож. Виявляється, Михайло та Анна вирішили допомогти діткам з дитбудинку напередодні нового року і придбали багато подарунків для них.

Михайло Заливако та переможниця Холостяка Анна Богдан рушили в дитбудинок. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Дітлахи дуже тішилися приїзду зіркових гостей та іграшкам, які значно підняли настрій навіть користувачам. Богдан сфотографувалася з вихованкою закладу і поділилася враженнями.

Також пора подякувала фанатом, які допомогли зібрати кошти на подарунки для тих дітлахів, які полишені батьківської турботи. Своїм прикладом зірки намагалися показати, як це круто приділити трохи уваги вихованцям дитячого будинку.

Схожі статті