48-річна Руслана Лижичко всиновить малюка з дитячого будинку: співачка поділилася планами стосовно поповнення

Популярна українська співачка Руслана Лижичко дала інтерв'ю, в якому пояснила, чи збирається всиновлювати дитину і які плани має на поповнення в родині.

В середині 2021-го Руслана Лижичко сколихнула українське шоу-бізнес новиною про те, що найближчим часом вона стане матір’ю. Шанувальники творчості артистки як ніколи раніше почали пильно слідкувати за її творчістю та оновленнями в пресі. І хоча артистка підтвердила свій намір стати матір’ю, але глядачі не помічають суттєвих змін у зовнішності майбутньої мами.

Руслана Лижичко розповіла про майбутнє поповнення в родині
Руслана Лижичко всиновить малюка з дитячого будинку

Цей нюанс спричинив чутки про всиновлення малюка з дитячого будинку, а також послуги сурогатної матері.

Руслана Лижичко всиновить малюка з дитячого будинку

Це цілком логічно, адже Руслані вже 48 років, що може посприяти проблемам у здоров’ї через пізню вагітність. Втім, артистка вирішила прояснити усю ситуацію та дала коментар у програмі “Бацман” на YouTube , в якому запевнила, що її первісток буде її рідною дитиною.

Руслана Лижичко з малюком на підході підготувала для нього колискову
Руслана Лижичко заявила, що всиновить малюка з дитячого будинку

Але від всиновлення вона також не відмовляється і ба більше, розмірковує, що друга дитина буде з дитячого будинку. Тобто, у її плани входить і власна дитина, і всиновлена.

“Волонтерський рух був дуже сильний, бо діти залишилися без батьків і там дуже багато було таких історій. І це одного разу було, коли ми порушили цю тему. Я запитала у чоловіка: “Сашко, а ми зможемо?”. Ми відчули, що спочатку нам хочеться мати свою дитину. Це, напевно, психологічно дуже сильне своє бачення ситуації. А вже коли матимеш власну дитину, тоді можна підіймати вже інші питання”

До цього висновку вони прийшли у період трагічних подій у Донецьку.

Схожі статті