51-річна Ірина Білик показала свого старшого сина-красеня, якого не відрізнити від Кузьми: “Копія Скрябіна”

Популярна українська співачка Ірина Білик – мама двох синів, старший з яких змусив усю мережу ахнути через свою схожість з Кузьмою Скрябіним.

За плечима Ірини Білик п’ять шлюбів і двоє дітей. Її первісток Гліб з’явився на світ у 1999 році незабаром після розставання з продюсером Юрієм Нікітіним. Батьком хлопчика став модель Андрій Оверчук, за якого артистка вийшла заміж.

Молодшого братика Глібу Ірина подарувала у 2015-му, але цього разу народжувала не вона сама, а сурогатна матір. За словами Білик, лікарі її попередили про можливість таких самих проблем зі здоров’ям, які були у нині покійної Жанни Фріске, тож вона вирішила не ризикувати і вдалася до сурогатного материнства. Так на світ і з’явився Табріз, його батько – російський продюсер, фотограф і стиліст Аслан Ахмадов. Наразі він вже займає місце серед колишніх чоловіків поп-діви.

Сини Ірини Білик

Зіркова мама регулярно радує шанувальників сімейними світлинами. Їй є чим пишатися – сини ростуть надзвичайними красенями. Але зовнішність Гліба викликала неабиякі суперечки в мережі.

Старший син Ірини Білик Гліб виявився копією Кузьми Скрябіна

Так, під фото старшого сина Білик в Інстаграмі зібралися коментарі, в яких обговорюється схожість хлопця з близьким другом Ірини Андрієм Кузьменком:

  • “Син від Кузьми”;
  • “Дійсно копія Скрябіна! Було б здорово, якщо це правда його син”;
  • “Реально, дуже схожий на Скрябіна”, – пишуть фоловери.
Син Ірини Білик схожий на Кузьму Скрябіна

Поп-діва не прокоментувала “підозри” фанатів, але й не забрала назад своїх слів про роман з Кузьмою, який їй приписували після чуттєвого дуету артистів з піснею “Мовчати”:

“Те, що відбувалося між нами на зйомках, можна побачити на екрані. Нам відразу приписали роман, ходило багато чуток. Насправді у нас був роман! Але творчий!”.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.