Пономарьов та Зібров сходили в гості до Ірини Білик і засвітили інтер’єр її будинку: мармур, величезна люстра

Співачка Ірина Білик запросила до себе в гості на Новий рік Олександра Пономарьова, Павла Зіброва, Ассію Ахат та інших зіркових друзів, які показали її будинок зсередини.

Ірина Білик живе в котеджному містечку Козирна карта в Київській області у 15 хвилинах їзди від столиці. Знаменитість відбудувала собі одноповерховий будинок з сонячними батареями та безліччю зелені на подвір’ї. Частину грошей на придбання оселі поп-діва зайняла у свого колеги Андрія Данилка.

Саме вдома у Ірини на новорічні гуляння зібралися співаки Олександр Пономарьов, Павло Зібров з дружиною, скрипалька Ассія Ахат та інші.

Як виглядає будинок Ірини Білик

Павло Зібров опублікував на особистій сторінці в Інстаграм спільне фото, зроблене у вітальні Білик з усіма гостями та її молодшим сином Табрізом.

“Рік почався в дружній творчій компанії! Ось таке друге січня!”, – написав артист.

Друзі позують на тлі високої ошатної ялинки, яка дістає до самої стелі. Стіни пофарбовані у білий та червоний кольори, підлога мармурова, вікна панорамні. Оксамитові меблі чудово пасують до яскравого інтер’єру. Згори звисає велика ажурна люстра, на стіні висить плаский телевізор, а в куточку можна помітити поличку з нагородами Білик.

Пономарьов і Зібров засвітили інтер'єр розкішного будинку Ірини Білик
Пономарьов і Зібров засвітили інтер’єр розкішного будинку Ірини Білик

Співачка дуже гостинна і хазяйновита – коли вона чекає на гостей, завжди накриває стіл, прикрашає будинок та намагається влаштувати для усіх затишок і хороший настрій.

Ролі господарів будинку артистки виконують її сини, оскільки у 2021 році зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим Ірина розлучилася. Обранець Білик жив на дві країни і дуже рідко приїздив до дружини, що зрештою і зруйнувало зірковий шлюб.

Аслан Ахмадов та Ірина Білик
Аслан Ахмадов та Ірина Білик

Схожі статті