Юрій Нікітін прокоментував вагітність Ірини Білик, яка завагітніла одразу після розставання: “Був страх”

Український продюсер Юрій Нікітін цілих 8 років прожив у цивільному шлюбі зі співачкою Іриною Білик, але завагітніла вона вже після їхнього розлучення.

Юрій Нікітін був нехай і не офіційним, але все ж першим чоловіком Ірини Білик, а вона стала його першою артисткою, яку він продюсував. Познайомилася майбутня пара на одному з музичних фестивалів.

Спочатку героїв статті пов’язували робочі відносини, проте поступово вони переросли в романтичні, що перший час навіть допомагало їм у творчості. Втім, згодом любов одне до одного як чоловіка до жінки і навпаки стала заважати Ірині та Юрію. Через 8 років разом вони розлучилися, тому що на той момент пов’язувала їх тільки робота, а сам Нікітін зізнавався в інтерв’ю, що тоді не дуже розумів, що потрібно жінці.

Ірина Білик та Юрій Нікітін
Ірина Білик та Юрій Нікітін

Як виявилося, Білик мріяла про дітей. Продюсер же був затятим кар’єристом і не поділяв бажання поп-діви створювати сім’ю. У підсумку відразу ж після розставання співачка завагітніла, але не від Юрія, а від нового обранця – моделі Андрія Оверчука.

Ірина Білик з сином
Ірина Білик зі своїм первістком

В інтерв’ю Дмитру Гордону Нікітін розповів, як відреагував на таку новину. Важливо відзначити, що співпрацю вони розривати не стали, незважаючи на те, що їхня любовна історія була завершена:

“У мене не було ніяких ревнощів. Я взагалі не дуже ревнива людина, якщо так правдиво сказати… Але у мене був страх. Тоді ж ще криза почалася… Буде артист працювати, не буде артист працювати? Вже якісь стали меркантильні питання виникати в голові”.

Юрій Нікітін
Юрій Нікітін на інтерв’ю у Дмитра Гордона

Втім, всі побоювання були марними – Білик швидко повернулася на сцену. А загалом, ще цілих 17 років після розставання Ірина та Юрій пропрацювали як артистка і продюсер.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.