|
17.01.2022 22:33

42-річний Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль, яка схожа на неї, як дві краплі води: “Забути її неможливо”

Новини про молдавського виконавця Дана Балана з'являються вкрай рідко, але він вміє дивувати сенсаціями. Хто на цей раз опинився поруч з красенем, дізнайтеся в нашій статті.

Чутки про стосунки Тіни Кароль та молдавського виконавця Дана Балана ходили у шоу-бізнесі не один рік. Втім, наближені прекрасно знали, що усе, що транслюється на телебаченні лише піар. Флірт, погляди та кокетство нічого не означало, принаймні, за офіційною версією.

Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль, яка схожа на неї, як дві краплі води

Артисти і самі визнали, що не було ніякого роману, а фантазії шанувальників — це їхні проблеми. У співаків вийшов успішний дует, рейтинги були підняті, а їхня задача виконана. Однак, найвірніші фанати все ж таки вірять, що за цими поглядами ховалося дещо більше, ніж спроби зробити шоу популярнішим.

Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль, яка схожа на неї, як дві краплі води

І хтозна, можливо це так. Деякі вчинки та емоції артистів підказують, що вони насправді залишили слід у житті одне одного. Наприклад, нещодавно у фан-акаунті Дана Балана з’явилося нове відео з його останнього виступу.

Під час виконання композиції поруч з ним танцює прекрасна білявка, яка схожа на Тіну Кароль, як дві краплі води. Ба більше, вона навіть вдягнена у костюм, який нагадує образ поп-діви у кліпі “Скандал”.

Дан Балан знайшов заміну Тіні Кароль, яка схожа на неї, як дві краплі води. Скріншот коментарів під публікацією акаунту

Звісно, шанувальники не змогли не вказати на цей момент і одразу ж почали обговорювати схожість зірки і танцівниці. До речі, дівчину звуть Світланою. Судячи з усього, співак вже повернувся з Нью-Йорку і знову гастролює. Зараз прекрасний час для торжеств, і звісно, артисти в такі моменти дуже необхідні.