(Відео) Дан Балан зіграв на гітарі в прямому ефірі, але вийшло не одразу: молдавського мачо застали зненацька

Дан Балан, звісно дуже талановита людина. Проте, і у геніальних музикантів можуть траплятися казуси.

Прихильники помітили, що останнім часом Дан Балан став частим гостем на радіоефірах. Зазвичай співак виступає у звичному амплуа, коли він розповідає про свою творчість, жартує та імпровізує голосом.

Та ось задача, яку поставив йому черговий ведучий змусив екстренера “Голосу країни” похвилюватися. А сталося це так: у програмі прозвучав факт про те, що 24 грудня – це День бардівської пісні. Зненацька гостю ефіру, тобто Дану, дали у руки гітару та попросили заспівати на інший манер колишній хіт та просто новорічну пісню гурту “Дискотека Аварія”.

Співак спочатку розгублено почав перебирати акорди та зрозумів, що йому важко буде прислухатися до мелодії в ефірних навушниках. Друга спроба також виявилася провальною, адже чомусь ведучи здалося, що вони мають підтримати зірку і почати співати разом з ним.

Проте, Балан, як справжній професіонал вирішив виконати пісню сольно.

І в нього вийшло! Новий кавер просто замилував ведучих, а співак настільки вжився в роль барда, що виглядав дуже органічно. Проте, серйозно про зміну стилю, скоріше за все не замислюється.

До речі, зіграти на гітарі співаку – не проблема. З самого дитинства вмів грати на акордеоні й без проблем поступив у музичну школу.

Вже у 1998 році він спробував записати сольну пісню. Так почалася кар’єра артиста.

В україні Дан почав здобувати популярність у 2010 році, випустивши свій хіт “Chica Bomb”. Проте, цілу армію фанатів вдалося зібрати, коли Балан став тренером “Голосу країни” у 2019 році. Приводом для дискусій став не лише талант співака обирати найкращих конкурсантів. Прихильники щиро вірили, що між ним та Тіною Кароль є романтичні стосунки.

Ця пара не раз показувала своє ніжне ставлення один до одного в ефірах шоу. Навіть під час карантину, зірки записали пару спільних треків. Тим не менш, Тіна досі заявляє, що не перебуває у стосунках.

Дан Балан вирішив також зберегти їх взаємини у таємниці.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.