|
18.01.2022 12:21

Як виглядає колишня теща переможця “Холостячки” Еллерта: Ксенія Мішина вперше показала свою молоду маму (ФОТО)

Відома українська акторка, екс-холостячка, переможниця шоу "Танці з зірками" та суддя "Україна має талант" Ксенія Мішина вперше показала свою маму, яка ледь не стала тещею Еллерта.

Ксенія Мішина народилася у Севастополі, де зараз живуть її улюблені батьки. Мама зірки часто буває в гостях у доньки в Києві, але цього разу вони помінялися місцями. Так, акторка разом зі своїм сином Платоном зібрала речі та вирушила додому, аби присвятити час рідним.

Син Ксенії Мішиної Платон

Як виглядає мама Ксенії Мішиної

Як активна користувачка соціальних мереж, Ксюша регулярно ділиться у стрічці новими фото і відео. Так фанатам і пощастило побачити, в кого вона видалася такою красунею – у себе в Інстаграмі Мішина показала свою маму Наталію.

Вона у неї надзвичайно гарна, зі світлим волоссям, об’ємною зачіскою і добрими очима. Ба більше, на опублікованому кадрі на обличчі жінки не знайти навіть маленької зморшки – молода не по роках.

Як виглядає мама Ксенії Мішиної

До речі, саме вона довгий час виховувала онука Платона, поки Ксенія будувала кар’єру і шукала можливості перевезти сина до себе.

Чому мама Мішиної так і не стала тещею Еллерта

В першому сезоні романтичного реаліті-шоу “Холостячка” акторка у фіналі обрала сценариста студії “Квартал 95” Олександра Еллерта. Їхні стосунки протривали майже рік. Спочатку все було казково, закохані навіть публічно говорили про весілля, однак поступово бурхливі характери далися взнаки – пара то сходилася, то розходилася.

Як виглядає теща Еллерта

Зрештою після кількох спроб налагодити відносини Мішина вирішила остаточно завершити історію кохання з Еллертом та пішла від нього. Конкретну причину свого рішення Ксенія не розкриває, хоча не приховує – разом з Сашком була щаслива. Кинула вона його, все ще маючи почуття, але розуміючи, що з цього нічого не вийде.