Ксенія Мішина вперше розповіла, чи не жалкує, що в Холостячці обрала Еллерта, а не Тригубенка: “Сильно чіпляло”

Перша Холостячка країни Ксенія Мішина після розставання з Олександром Еллертом дала інтерв'ю, в якому відповіла, чи жалкує, що у фіналі відмовила Олексію Тригубенку.

Українська акторка Ксенія Мішина стала головною героїнею 1 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, куди пішла, щоб зустріти справжнє кохання. Глядачі до останнього сподівалися, що у фіналі вона прийме каблучку від бізнесмена Олексія Тригубенка, проте переможцем став сценарист “Кварталу” Олександр Еллерт.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт роз'їхалися хто куди після короткотривалого перемир'я
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися

Пара зустрічалася майже рік, проте створити родину їм не вдалося – після кількох сходжень і розходжень Ксенія остаточно прийняла для себе рішення завершити стосунки. Що саме не влаштовувало Мішину в обранцеві, публічно вона не каже, однак запевняє, що була разом з Еллертом щасливою і закоханою. Пішла вона від нього, все ще маючи почуття, але з розумінням того, що не зможе в парі з Сашею бути в гармонії з собою.

Про це Ксенія розповіла в інтерв’ю Аліні Доротюк. Під час розмови з журналісткою акторка зізналася, що симпатію до Еллерта відчула одразу, проте доволі довго вона роздумувала над можливим майбутнім з іншим фаворитом – Олексієм Тригубенком:

“Я дуже довго придивлялася до Льоші. Він дуже харизматичний чоловік і мене дуже сильно, мене дійсно сильно чіпляло, що це стабільність, відповідальність, і щось інше, що було в Саші”.

Ксенія Мішина відповіла, чи не шкодує, що не обрала у фіналі Олексія Тригубенка
Ксенія Мішина відповіла, чи не шкодує, що не обрала у фіналі Олексія Тригубенка

Мішина твердо запевняє, що не шкодує про зроблений нею вибір. Зірка щаслива, що опинилася в “Холостячці”, адже проєкт подарував їй багато емоцій і вражень, в тому числі і на певний час кохання:

“Я реально закохалася у Сашка. Я була відповідальна за те, кого обрала”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.