Як виглядає дружина і двоє дітей Євгена Хмари: що відомо про співоче сімейство українського піаніста-віртуоза

Євген Хмара – відомий український композитор та піаніст-віртуоз, який зміг однаково добре облаштувати як професійне, так і особисте життя. Як виглядають його дружина і діти?

Євген Хмара народився в родині вчительки та залізничника. З дитинства хлопчик любив дивитися на небо та грати на фортепіано. Крім того, він займався карате і навіть отримав коричневий пояс. Хоббі й школу Женя поєднував із заняттями в музичній школі.

Вищу освіту Хмара здобув в Українській академії бізнесу та підприємництво, а перші зароблені музикою гроші у нього з’явилися в 2004-му. Пізніше Євген почав створювати аранжування для артистів українського шоу-бізнесу, однак повноцінний товчок для творчості йому дав 4 сезон шоу “Україна має талант”, в якому він дійшов до півфіналу. З того моменту і почалася активна музична кар’єра Хмари.

Євген Хмара вперше показав дружину та дітей
Євген Хмара вперше показав дружину та дітей

Особисте життя Євгена Хмари

Ще у шкільні роки Женя познайомився з майбутньою співачкою Дар’єю Ковтун, яка зараз відома під сценічним псевдонімом Odara. Вона займалася вокалом та мріяла виступати на великій сцені. Зрештою дівчина потрапила на “Х-Фактор”, де Хмара працював концертмейстером. У 2016 році Євген і Дарина одружилися.

Як виглядає дружина Євгена Хмари
Як виглядає дружина Євгена Хмари

Як виглядають діти Євгена Хмари

Незабаром після весілля у пари народився первісток – син Микола. Ще через два роки на світ з’явилася їхня друга дитина, цього разу дівчинка Віра.

Як виглядають діти Євгена Хмари
Як виглядають діти Євгена Хмари

Євген не приховує – постійно балує дітей, але при цьому намагається виростити з них самостійних людей, які будуть вміти приймати важливі рішення і розуміти, чого хочуть від життя. Також вони з дружиною якщо і сварять спадкоємців, то в жодному разі без застосування фізичної сили:

“Я з самого дитинства вчу дітей, що просити вибачення – це велика сила, а не слабкість, як це прийнято вважати у багатьох людей”, – підсумував Хмара.

Схожі статті