68-річний Андрій Макаревич стане батьком вчетверте: молода дружина з малюком на підході не виходить з дому

Відомий російський музикант Андрій Макаревич скоро стане батьком вчетверте. Цю новину соліст гурту "Машина времени" підтвердив журналістам.

У 2019-му Андрій Макаревич таємно одружився з молодшою на 30 років ізраїльською бізнес-леді, мандрівницею та фотографинею Ейнат Кляйн, яка родом з Києва. Пару звела любов до мандрівок, адже познайомилися вони в далекій Ефіопії, де музикант шукав гіда і знайшов – ним стала його майбутня четверта дружина.

Весілля Макаревича і Кляйн пройшло без зайвої уваги преси в Тель-Авіві в колі близьких та рідних. Публічно зірка вперше про це розповів лише через кілька місяців. За його словами, спеціально приховувати новину не намагався, але й піаритися на такій події не хотів.

Весілля Андрія Макаревича та Ейнат Кляйн
Дружина Макаревича готується народити йому сина

Андрій Макаревич стане батьком вчетверте

У грудні 2021 року на одному з світських заходів 37-річна дружина Макаревича з’явилася з круглим животом, через що пресою поширилися чутки про вагітність Ейнат. Нарешті артист хоч і завуальовано, але все ж таки підтвердив цікаве положення коханої.

Так, музикант дав інтерв’ю виданню КП, журналісти якого привітали його з майбутнім поповненням:

“Дякую вам велике, але я завчасно такі речі не обговорюю. Дякую за привітання!”, – відповів Макаревич.

Андрій Макаревич видав недолік молодої дружини
Андрій Макаревич стане батьком вчетверте

В оточенні Андрія Вадимовича говорять, що у пари народиться син, а назвати його планують на честь дідуся Вадимом. Рішення стати батьками подружжя приймало зважено і обдумано, малюк дуже бажаний.

Подейкують, Кляйн зробила ЕКО, вагітність переносить добре. Наразі чоловік та дружина проводять час в заміському будинку Макаревича в Підмосков’ї. Вони багато гуляють, вечори проводять разом, іноді приймають гостей, але в цілому живуть доволі відокремленим життям.

Схожі статті