|
21.01.2022 17:09

Заради співака продала будинок: суперниця Таюне звернулася до екстрасенса в надії приворожити Олега Винника

Відомий український співак Олег Винник має неабияку популярність серед жіночої аудиторії, яка знає, що він одружений з Таюне, однак не усіх це зупиняє.

Олег Винник народився в Черкаській області в невеличкому селі, але свою першу славу здобув в Німеччині, Австрії та Швейцарії як виконавець головних ролей в популярних мюзиклах. У 2006-му Олег зосередився на кар’єрі співака в рідній Україні, де зібрав один з найбільших офіційних фан-клубів серед інших зірок вітчизняної естради.

Своїх шанувальників і шанувальниць Винник любить і регулярно радує творчістю, а от особисте життя тримає в секреті. Виконавець хіта “Ніно” навіть не підтверджує свій сімейний статус, хоча вже не перший рік говорять про те, що його дружина – бек-вокалістка Таюне.

Суперниця Таюне хоче приворожити Олега Винника

Як не дивно, але жіноча частина аудиторії не сприймає Таїсію Сватко як конкурентку. Навпаки, більшість радіють за щастя пари і бажають їм кохання на все життя, проте є серед фанаток Олега і такі, що мітять на місце Таюне, намагаючись досягти цього доволі нетиповими способами.

Так, в ток-шоу “Викриття. Післямова” переможець “Битви екстрасенсів” Максим Гордєєв розповів, як одна з його клієнток заради Винника продала будинок:

“Жінка приходила до мене з ось такою купою грошей. Вона каже: “Я продала свій будинок, і я хочу приворожити Олега Винника”. Ви просто вдумайтеся, продати свій будинок – я хочу Винника, все. Це не смішно, тому що, дякувати Богу, вона прийшла до мене. Я їй сказав: “Так, давай зберися, це не твоя історія, в тебе інше життя, і все інше”. А якби вона прийшла до іншого екстрасенса, який би взявся?”.

Ще більше цікавих новин з життя Олега Винника на YouTube-каналі “Одна минута”: