48-річний Олег Винник показав, хто йому на вухо шепоче ніжності: не Таюне, а королева шпагатів Волочкова (ФОТО)

Відомий український співак Олег Винник підкорив серця мільйонів жінок. Російська балерина Анастасія Волочкова винятком не стала, судячи з кадрів, які вдалося зробити папараці.

Олег Винник – справжній феномен української естради. Він має один з найбільших фан-клубів серед колег-артистів, але при цьому має від фанатів безліч таємниць. Виконавець хіта “Вовчиця” навіть не підтверджує свій сімейний статус. Подейкують, що він одружений з бек-вокалісткою Таюне, однак коментарів з цього приводу таємна пара не дає.

Олег Винник привітав Таюне з днем народження та розкрив свої справжні почуття
Таємну дружину Олега Винника Таюне може посунути Анастасія Волочкова

Це породило безліч чуток про романи Винника з такими відомими жінками, як Настя Каменських, Оля Полякова і навіть славнозвісна балерина Анастасія Волочкова. Вона активно гастролювала Україною в той час, коли співоча кар’єра Олега на вітчизняній сцені тільки-но розпочиналася після його повернення з Німеччини.

Олег Винник – київський чоловік Анастасії Волочкової

Одного разу Волочкова і Винник були помічені разом в столичному клубі. Солодка парочка сиділа поруч одне з одним і мило спілкувалася, а коли балерина щось шепотіла Олегу на вухо, він спрямував свій погляд на її ефектні форми. Співака навіть називали київським чоловіком Волочкової.

Олег Винник і Анастасія Волочкова
Олег Винник притулився до Анастасії Волочкової

Пізніше в інтерв’ю повелитель вовчиць запевнив, що журналісти додумали правду, якої насправді не було:

“Ми з Настею сиділи поруч на одному заході. Навколо стояв сильний шум. Я нахилився до неї ближче, щоб почути, і папараці в той же час зробили знімки, де я навис над пишним бюстом Волочкової”.

Справжнє кохання Олега Винника

Таїсія Сватко, більш відома як Таюне, не вийшла з тіні чоловіка як його єдина законна дружина навіть після чуток про його роман з російською балериною. А от статусом бек-вокалістки головного вовка країни вона поступатися не збирається нікому.

Усі актуальні новини з творчого і особистого життя Олега Винника дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті