|
23.01.2022 17:49

35-річний Олександр Усик розповів, як вони з дружиною докотилися до розмов про розставання: “Я можу втратити сім’ю”

Відомий український боксер Олександр Усик давай ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросиніній, в якому розповів про кризу в стосунках з дружиною. Всі деталі в статті.

Відомий український боксер Олександр Усик активно дає інтерв’ю вітчизняним журналістам та відвідує світські заходи. Спортсмен відкрито спілкується з пресою та не приховує, що як і будь-яка людина, потерпає від проблем у стосунках з другою половинкою. Так, нещодавно він дав коментарі Маші Єфросиніній, у яких розповів, через що йому довелося пройти зі своєю дружиною.

Олександр Усик розповів, як вони з дружиною докотилися до розмов про розставання

Олександр Усик розповів, як вони з дружиною докотилися до розмов про розставання

Так, виявляється пара могла розлучитися, як вважає сам Усик, через різні погляди на життя у Сполучених Штатах Америки.

“Це одна з причин, чому я не поїхав до Америки, тому що я знав, що я можу втратити сім’ю. Це не бажання Катерини їхати в Америку. Спілкування з Катериною про те, що ось ми поїдемо там в США, ми там будемо жити, ми там будемо тренуватися, якось для неї було так, я не проти, але давай може бути подумаємо”-розповідає чоловік.

Дівчина не відмовляла чоловіку відкрито, але дала зрозуміти, що має сумніви. Окрім того, вона запропонувала йому поїхати до США самостійно, на місяць-другий, придивитися та зробити висновки. Олександр розумів, що настільки малий термін — неможливий у його випадку. Він побоявся, що повернувшись а через 6-7 місяців, він зрозуміє, що вони з дружиною стали одне одному чужими.

Власне, не бажання ризикувати сімейним щастям і стало головною причиною того, що він відмовився від життя в Америці. І саме таким чином криза у сім’ї була подолана.