Телеведуча Леся Нікітюк не змогла приховати домашній образ від сторонніх очей: товсті окуляри та вусики

Телеведуча Лесі Нікітюк не змогла приховати домашній образ: товсті окуляри та вусики

Леся Нікітюк – одна з найпопулярніших представників українського шоу-бізнесу. Широку славу та впізнаваність серед українського телеглядача їй принесла тревел-програма “Орел та Решка”, де вона разом з Регіною Тодоренко досліджувала бідні райони Камбоджі та відпочивала на хвилях Індійського океану. А також вспіла прославитися боргом шоуранерам проекту тому, що програла у казино велику суму. Якби там не було, але цей інцедент також додав популярності народній телеведучій.

Приваблива блондинка

Леся обожнює доглядати за собою та завжди підтримує статус справжньої зіркової білявки: струнка, підтягнута, має бездоганний макіяж. Вона не захоплена пластикою та сферою б`ютифікації. Апросто намагається виглядати доглянуто та стильно. Варто додати, що вона також не прихильниця “хайпу”.

Маски в Instagram — діло вкрай веселе.

Вусики та окуляри?

Саме так. Відома гумористка обожнює пожартувати, тому час від часу використовує спеціальний фільтр в Інстаграмі, який присвячений стилю епохи “застою” в Україні: типова шапка-півник, окуляри у роговій оправі та густі вуса – типова чоловіча зовнішність у ті часи.

Про особисте життя жінка не розповідає навіть журналістам і тримає цю сферу життя у повній таємниці. Вона заявила, що зараз у неї дуже багато роботи та проектів, в яких вона має взяти участь і вважає, що якщо зараз почне ходити не побачення, то зрадить свою професію.

Досить зрозуміло, що Леся зайнята кар`єрою і не має часу на романтику. Схожим шляхом рухалося багато знаменитостей та успішних людей, тож її вибір не дивує.

Схожі статті