Леся Нікітюк засвітила вусики на домашньому селфі: без коханого втратила останню мотивацію гарно виглядати

Лесю Нікітюк можна назвати справжнім еталоном краси, проте, й вона інколи любить перепочити від яскравого макіяжу.

Леся Нікітюк – одна з найпопулярніших телеведучих сучасності. Широку славу та впізнаваність серед українського телеглядача їй принесла програма “Орел та Решка”, де на пару з Регіною Тодоренко, відважна жінка досліджувала бідні райони Камбоджі та відпочивала на хвилях Індійського океану.

Леся обожнює доглядати за собою та завжди підтримує статус справжньої зіркової білявки: струнка, підтягнута, має бездоганний макіяж.

Леся Нікітюк робить домашні процедури догляду за шкірою.

Підтримує свою красу жінка й з середини: показує своїм підписникам, що має правильне харчування та ніколи нав’язливо, на відміну від популярних блогерів, не пропагує алкоголь або нічний спосіб життя у різних клубах.

Та останнє домашнє селфі не могло не зацікавити. На ньому Леся показала, що над верхньою губою має якесь дуже дивне волосся.

Леся Нікітюк в образі чоловіка 80-х років.

Та відома гумористка лише вирішила пожартувати, обравши спеціальний фільтр в Інстаграмі, який і присвячений стилю епохи “застою” в Україні: типова шапка-півник, окуляри у роговій оправі та густі вуса – типова чоловіча мода тієї епохи.

Що у Лесі Нікітюк відбувається в особистому житті?

Новина про те, що відома телеведуча заручилася – одна з найбажаніших серед її прихильників. Проте, сама Леся заміж не поспішає.

Приголомшлива Леся Нікітюк
Приголомшлива Леся Нікітюк

В інтерв’ю Дмитру Гордону, жінка заявила, що зараз у неї дуже багато роботи та проектів, в яких вона має взяти участь. Вона вважає, що якщо зараз почне ходити не побачення, то зрадить свою професію.

Леся Нікітюк в гостях у Дмитра Гордона.

Тим не менш, жінка пригадала, що у неї вже давно серце – розбито. Проте, це дуже давня історія.

Схожі статті