|
24.01.2022 09:56

25-річна наречена Мурата Налчаджиоглу показала розкішну квартиру, де вони живуть: не гірше, ніж хороми Ані Лорак

Молода наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчдажиоглу показала квартиру, в якій вони живуть. Пара може похизуватися безбідним життям.

10 років протривав шлюб Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу. Весілля було дуже пишним, гуляли в двох країнах, а трохи згодом в родині сталося поповнення – народилася донька Софія. Зіркову пару називали однією з найкрасивіших в шоу-бізнесі, допоки папараці не зловили турка за надтісним спілкуванням з моделлю.

З’ясувалося, що походеньки чоловіка Ані Лорак були більш серйозними, ніж здалося на перший погляд – він не просто у відсутності дружини розважався, а навіть жив разом з коханкою, поки Кароліна гастролювала. Новина про зради з боку Мурата стали великою несподіванкою для фанатів співачки.

Екс-чоловік Ані Лорак живе з молодою нареченою в розкішній квартирі

Знаменитість спробувала пробачити невірність коханого, однак він не зупинився, тож після чергового роману Ані Лорак подала на розлучення з Налчаджиоглу. Шлюб припинив своє існування у 2019-му.

Артистка досі продовжує писати пісні про розбите серце, тоді як її колишній щасливо живе з новою пасією, на якій готується одружитися. Нею стала 25-річна візажистка Лілія з Києва. Дівчина у вересні 2021-го прийняла від Мурата пропозицію руки та серця. Він також стане вітчимом для семирічної доньки нареченої.

Наречена Мурата Налчаджиоглу

Де живуть Мурат Налчаджиоглу та його наречена: як виглядає квартира

У себе в Інстаграмі наречена колишнього чоловіка Ані Лорак похизувалася кулінарними талантами коханого, а разом з тим засвітила інтер’єр їхньої квартири.

Наречена Мурата Надчаджиоглу показала їхню квартиру
Наречена Мурата Надчаджиоглу показала їхню квартиру

Так, пара живе в просторих апартаментах, де кухня поєднана зі столовою та вітальнею. Підлога зроблена під мармур, дизайн виконаний у біло-сірих тонах. Оселя світла, багато вікон, новорічна ялинка ще не розібрана.

Де колишній чоловік Ані Лорак живе з молодою нареченою
Де колишній чоловік Ані Лорак живе з молодою нареченою

Також дізнавайтеся, чи дозволяє Ані Лорак брати Мурату участь у вихованні спільної дочки після розлучення: