25-річна наречена Мурата Налчаджиоглу в купальнику показала, чим переплюнула Ані Лорак: окремими частинами тіла

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу готується до весілля з 25-річною візажисткою Лілією, яка може похизуватися бездоганною фігурою.

Більше 10 років разом прожили Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу. Пара зіграла пишне весілля, незабаром після чого стала батьками донечки Софії. З боку шлюб здавався міцним і зразковим, допоки в публічне поле не просочилися подробиці походеньок чоловіка артистки.

Так, у 2018-му папараці застали Мурата в обіймах моделі, з якою, як виявилося згодом, турок не просто зустрічався, а навіть жив разом, поки Кароліна гастролювала. Дізнавшись про зраду коханого, зірка спробувала його пробачити, щоб зберегти родину для маленької доньки. Втім, Налчаджиоглу не зупинився. Після чергового роману чоловіка Ані Лорак з коханкою, співачка подала на розлучення. На початку 2019-го шлюб офіційно було розірвано.

Колишній чоловік Ані Лорак тепер двічі батько
Колишній чоловік Ані Лорак та їхня донька Софія

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

На відміну від виконавиці, яка про особисте життя не розповідає, Мурат ділиться своїм щастям з усіма. У 2021-му турецький бізнесмен покликав заміж молоду візажистку з Києва Лілію, і вона погодилася. У неї є семирічна донька Олександра від минулих стосунків.

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

В мережі не перестають порівнювати зовнішність Лілії з Ані Лорак. Жінки дійсно мають схожий типаж, який, вочевидь, до душі Налчаджиоглу.

Зараз наречені відпочивають на Занзібарі, звідки суперниця артистки публікує нові фото. Кадр з пляжу у яскраво-рожевому купальнику оцінив не лише Мурат, а й користувачі мережі, які засипали дівчину компліментами. Важко не помітити, що Лілія може похвалитися ідеальною фігурою з жіночними формами.

Також пропонуємо подивитися, як Ані Лорак після розлучення сама виховує доньку:

Схожі статті